17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

S-a dat drumul curselor cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR, din Sectorul 3

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a anunțat că începând de ieri, 12 iunie 2023, locuitorii din zona administrată de sector și nu numai, au posibilitatea să se bucure de plimbări relaxante cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR.

Aceste excursii sunt oferite de administrația publică locală. Conform informațiilor furnizate de primar, participarea la această activitate de vară nu implică plata unui bilet. Cursele sunt disponibile gratuit pentru oricine dorește să le utilizeze.

Iată declarația făcută de Robert Negoiță:

A început să meargă vaporașul. Funcționează începând de astăzi, și funcționează gratuit pentru oricine își dorește să se plimbe pe lac.
Este vaporașul Primăriei, cu angajatul Primăriei, și îi plimbăm pe toți cei care vor să facă treaba asta.
Comandantul navei vă așteaptă în cel mai frumos parc din București, probabil și din România. Și lacul este foarte frumos, cu lebede, cu faună, cu pești, cu rațe. Este ce trebuie.
Haideți să luam aer, haideți să ne bucurăm de parc. Vă așteptăm pe lacul IOR cu vaporașul.

Lacul Titan, situat în Parcul Alexandru Ioan Cuza, este un lac de origine naturală, înconjurat de iubitul parc al Capitalei. Pe suprafața lacului se găsesc cinci insule, și anume: Insula Pensionarilor, Insula Artelor, Insula Câinilor, Insula Pescarilor și Insula Rațelor. Lacul Titan este divizat în două secțiuni, denumite Lacul Titan 1 și Lacul Titan 2, prin intermediul podului Liviu Rebreanu care îl traversează.

Related posts

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de trenul București-Constanța, în apropiere de Capitală

econtext

Senatul, noi drepturi pentru Poliția Locală. Ce trebuie să știe șoferii

econtext

O nouă creșă a fost inaugurată și dată în folosință în Sectorul 4

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More