19.8 C
București
13 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL BANII NOȘTRI Recomandate RENOVATIO ȘTIRI

S-a realizat cea mai mare tranzacție cu terenuri din București! Este noua atracție a investitorilor imobiliari!

O nouă zonă din Bucureşti devine atractivă pentru investitorii imobiliari: SIF Banat-Crişana a finalizat tranzacţia cu terenul fabricii „Tutunul Românesc“, informează Ziarul Financiar. Această tranzacţie gestionată de echipa CITR este cea mai mare tranzacţie cu terenuri din Bucureşti din ultimii ani.

SIF SPV TWO SA, parte a Grupului SIF Banat-Crişana, a devenit proprie­ta­rul terenului, potrivit CITR. Contestaţiile au fost respinse de Tribunalul Bucureşti şi contractul a fost semnat.

Tabogo Property, companie deţi­nută de investitorul canadian Michael Topolinski, a depus în data de 23 mai 2022 la Bucureşti o contestaţie împo­triva licitaţiei adjudecate de SIF Banat-Crişana cu o săptămână înainte pentru Fabrica de ţigări Belvedere, la suma de 33,59 milioane de euro.

Related posts

Legături periculoase la Ambasada Republicii Bangladesh. O afacere de milioane de dolari

econtext

Anunțul lui Zelenski care îl va înfuria din nou pe Putin: Ucraina a primit lansatoare de rachete Patriot pentru apărarea aeriană

econtext

Europa se pregătește de război cu Rusia. Franța și Germania vorbesc de mutarea la economia de război

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More