19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Scandal cu focuri de armă în Sectorul 5 din București. Trei bărbați au fost reținuți de polițiști

Tre bărbați au fost reținuți sâmbătă, 1 iulie, pentru 24 de ore, după ce unul dintre ei a tras mai multe focuri cu un pistol de tip airsoft în timpul unui conflict spontan, în Sectorul 5. Nu au fost persoane rănite, în urma incidentului, potrivit unui comunicat transmis de Poliția Capitalei.

Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, iar polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 în jurul orei 00.30 „cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, ar fi fost un conflict spontan între mai multe persoane”.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, care au demarat verificările.

„În baza verificărilor, s-a stabilit că, în timpul conflictului spontan, unul dintre agresori ar fi tras mai multe focuri, cu un pistol de tip airsoft, în plan neutru, iar nicio persoană nu a fost rănită și nu a necesitat îngrijiri medicale”, potrivit comunicatului Poliției.

La scurt timp, polițiștii au depistat trei bărbați, de 31, 34 și 38 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Suspecții au fost imobilizați și duși la audieri. Ulterior, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 19 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Related posts

Prognoza meteo, 25 mai. Soare și ploi. Regiunile cu cele mai ridicate temperaturi

econtext

Medicul care a semnalat cazul viermilor de la „Obregia” se revoltă, după ce spitalul a negat existența lor: „Publicați acest drept la replică și documentele doveditoare”

econtext

Spaima Europei! România a trecut pe locul 1 la numărul de infractori din țările UE!

Avramescu Radu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix