9.4 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Scandal imens între faimoșii de la Survivor! Jorge și Vica au făcut circ!

Survivor România din 23 ianuarie a scos la iveală nemulțumirile „Faimoșilor”, iar cei care au avut neînțelegerile cele mai mari, din această echipă, au fost Vica și Jorge, care și-au adresat cuvinte grele, potrivit click.ro.

Vica îi cere explicații lui Jorge

După cum spune blonda „Faimoasă”, Jorge a spus lucruri urâte despre ea, să-i strice imaginea, motiv pentru care a avut o reacție pe măsură.

„Eu am așteptat ca Jorge să vină să-mi ceară scuze și să-mi dea niște explicații. De ce a încercat să mă îmbârlige cu Ionuț? El e creierul”, spune Blochina.

Din discuțiile lor reiese că singurul vinovat din toate cele întâmplat până acum este doar Jorge, sugerează Vica. Ea spune că a evitat „toate astea, când am ajuns aici și când el a început cu Maria…să se ia de mine…”.

„Faimosul” nu înțelege de ce a venit blonda la el să îi spună faptul că ea a încheiat certurile sau divergențele pe care le avea cu Ionuț. „Vica a ținut să-mi spună că ce era înainte, ea a încheiat cu Ionuț și….nu înțeleg de ce a venit să-mi spună…Ok, am înțeles că s-au certat un pic cât am fost eu la exil, acum a ținut încă o data să-mi spună că totul este ok și că trebuie să ne spunem pe față tot ce avem de spus. Asta am făcut până acum, nu m-am ascuns de nimic”, spune Jorge.

Blochina a mărturisit că ea nu vrea să se certe cu Jorge, mai ales de față cu toată lumea, dar artistul nu își vede greșeala în această situație.

Totuși, Vica îl acuză pe Jorge că „bagă strâmbe” și și-a dat seama „cine este bârfitorul și cine este îmbârligătorul”.

Bărbatul încearcă să îi explice Vicăi, anume că el nu a bârfit pe nimeni și că dacă a avut ceva de zis, a zis, nu s-a ascuns.

Blochina nu îl consideră bârfitor pe Ionuț

Ea spune că „Ionuț nu are de ce să bârfească gratuit aici, este om în toată firea. Dar dacă ar face asta este un om foarte slab”. Mai mult, ea nu crede ceea ce îi spune Jorge, cum că Ionuț ar fi bârfit.

Vica părăsește discuția cu Jorge într-un mod misterios, spunând că „se vor schimba lucrurile când vor fi voturile”. Ea mai afirmă că această competiție, Survivor România, „nu este doar despre probe. Survivor este și despre cum ești cu jucătorii din echipă”.

Related posts

Prefectul Capitalei a convocat luni dimineață, 28 august, Colegiul prefectural al Capitalei, pentru a discuta despre stațiile GPL și benzinăriile dintre blocuri

econtext

Un accident mortal a avut loc noaptea trecută pe Bulevardul Gheorghe Magheru din București

econtext

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în fiecare regiune

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More