28.1 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Se retrage Cristian Popescu Piedone din cursa pentru Primăria Capitalei? Cine îl amenință cu închisoarea

Cristian Popescu Piedone a spulberat luni seară, în exclusivitate, la România TV, toate speculațiile conform cărora, s-ar retrage din cursa pentru Primăria Capitalei.

Se retrage Cristian Popescu Piedone din cursa pentru Primăria Capitalei? În cadrul emisiunii ”Punctul culminant”, prezentată de jurnalistul Victor Ciutacu, primarul Sectorului 5 a dezvăluit care a fost motivul plecării sale din țară.

Se retrage Cristian Popescu Piedone din cursa pentru Primăria Capitalei?

”Dacă eu am plecat din țară în weekend a fost ca să mă antrenez. Nu dau bir cu fugiții. Astea sunt mituri aruncate de fricoșii ăștia. Merg direct la Cișmigiu să mă uit de pe geam cum se reface Cișmigiul, grădina istorică. De acolo o să supraveghez”, a declarat Cristian Popescu Piedone, în exclusivitate, la România TV.

Întrebat de unde au apărut zvonurile cum că s-ar retrage din cursa electorală, actualul edil al Sectorului 5 a răspuns: Eu în niciun caz nu am spus așa ceva. Nici în vis, nu am visat așa ceva.”

Cristian Popescu Piedone a subliniat că el este bucureșteanul care vrea să fie primar pentru toți bucureștenii. Mai mult, el a ținut să precizeze că se poziționează extraordinar de bine în sondaje.

”Treaba e simplă, luând după sectoare, Sectorul 1 mă votează astăzi, am mai multe procente decât în Sectorul 3, există, eu vorbesc de sondaje. Indiferent de zonă, se numește București, indiferent că faceți referire la zone mai rău vamate. Ăștia de spuneți dvs. din Primăverii, Nordului, nu sunt cei care au nevoie de schimbări, ceilalți au. Eu sunt bucureșteanul care vreau să fiu pentru toți bucureștenii primar, nu doar pentru un sector”, a mai spus Piedone.

Related posts

Se schimbă pensiile românilor! Ministrul Muncii a spus clar: Există trei variante

econtext

Calea ferată pentru armamentul NATO trece prin România. Rusia se simte amenințată

econtext

Horoscop 25 Ianuarie: vești bune pe plan profesional pentru multe zodii!

Popescu Dan Cristian

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix