23.8 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Se spală și se mătură Șoseaua Pantelimon. Nu parcați pe trotuar!

Într-o nouă săptămână, o altă arteră din Sectorul 2 intră în proces de curățenie generală. Pe data de joi, 17 august 2023, echipele de salubrizare vor acționa în zona Șoseaua Pantelimon.

Primăria Sectorului 2 informează locuitorii Bucureștiului că mâine, pe 17 august 2023, echipele de salubrizare vor efectua o altă rundă de curățenie pe o arteră cu trafic intens din oraș. Această intervenție este programată în zona Șoseaua Pantelimon, pe sensul de circulație cuprins între Strada Ion Heliade Rădulescu și Șoseaua Iancului.

Pentru a asigura un proces adecvat de igienizare a acestei zone, șoferii sunt rugați să nu își parcheze vehiculele pe porțiunea de drum menționată. Această restricție va fi valabilă în ziua de joi, în intervalul orar 10:00 – 17:00.

Acționăm mecanizat, cu utilaje și de aceea avem rugămintea să nu vă lăsați mașinile parcate în această zonă.

Zona de curățenie va cuprinde:

  • Carosabilul, până la bordură
  • Trotuarele.

Este important ca proprietarii de mașini să acorde atenție acestui anunț și să își mute autoturismele, altfel vor fi sancționați cu amenzi conform regulamentelor în vigoare.

Administrația publică se bazează pe cooperarea și sprijinul cetățenilor pentru a asigura o curățenie eficientă în această zonă.

La fel ca și la operațiunile desfășurate în săptămânile anterioare, ne dorim să ne sprijiniți acțiunea de spălare a străzilor, astfel încât să se desfășoare fără obstacole și fără mașini parcate pe carosabil.

Related posts

Serviciul militar ar putea deveni obligatoriu. România trebuie să-și refacă armata

econtext

Noile autobuze electrice achiziționate de PMB au ajuns în această dimineață la București

econtext

Afaceri în spatele ușilor închise de la Primăria Capitalei. Acuzații de abuz în serviciu și fals intelectual

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix