10.3 C
București
18 aprilie 2024
econtext.ro
vremea romania
ACTUAL

Se strică vremea în România! Vezi care sunt temperaturile în intervalul 24 ianuarie – 20 februarie 2023!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 23 ianuarie – 20 februarie 2023. Potrivit specialiștilor, vremea se răcește în toată țara. Săptămâna viitoare, temperaturile scad accentuat comparativ cu zilele trecute, revenim la regimul termic normal pentru această perioadă. La munte vor predomina ninsorile și viscolul, conform Observatornews.

Prognoza meteo 24 – 30 ianuarie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de sud-vest a ţării, iar în rest cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare, mai ales în regiunile nord-vestice.

Vremea 30 ianuarie – 6 februarie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil uşor mai ridicate în regiunile extracarpatice, dar şi uşor mai coborâte la munte. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în zonele montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo 6 – 13 februarie 2023

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în jumătatea sudvestică a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 13 – 20 februarie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Related posts

Republica Moldova va suspenda Tratatul ce vizează forțele armate convenționale în Europa

econtext

Vasile Blaga, despre adevăratele motive pentru refuzul Austriei: „Nu merită să stăm în genunchi. Dacă cineva iese în câștig, acela e Putin”

econtext

Nou cutremur în România astăzi. Ce magnitudine a avut și în ce orașe a fost resimțit?

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More