16.4 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Șeful Informațiilor Rusiei: „Franța are 2.000 de soldați pentru Ucraina”. O parte va sta în România

Șeful Informațiilor Rusiei: „Franța are deja 2.000 de soldați pentru Ucraina”. O parte va sta în România. O unitate militară franceză în Ucraina va deveni o țintă legitimă și prioritară pentru forțele armate ruse, a precizat Narîșkin.

Șeful Informațiilor Rusiei: „Franța are deja 2.000 de soldați pentru Ucraina”. O parte va sta în România.

Franța pregătește deja un contingent care urmează să fie trimis în Ucraina, în faza inițială acesta urmând să fie de 2.000 de militari, a spus directorul Serviciului de Informații Externe (SVR) al Federației Ruse, Serghei Narîșkin.

Rusia are informații că Franța pregătește deja un contingent militar care urmează să fie trimis în Ucraina, potrivit Tass.

Șeful Informațiilor Rusiei: „Franța are 2.000 de soldați pentru Ucraina”. O parte va sta în România
Potrivit datelor primite de Serviciul rus de Informații Externe, un contingent este deja pregătit pentru a fi trimis în Ucraina, dar armata franceză se teme că o unitate atât de semnificativă nu va putea fi transferată în liniște în Ucraina și staționată acolo.

„Astfel, va deveni o țintă legitimă prioritară pentru atacurile din partea Forțelor Armate Ruse. Aceasta înseamnă că va suferi soarta tuturor francezilor care au venit vreodată pe teritoriul Rusiei cu o sabie”, a declarat Narîșkin.

Experții militari ruși cred că Franța nu va trimite un contingent de mii de oameni cu echipament în Ucraina, pentru că n-ar fi necesar din punct de vedere militar.

La început se vor putea limita la forțe modeste pentru a-și demonstra prezența.

Tot din punct de vedere militar, nimic nu împiedică Franța să desfășoare forțe în zone îndepărtate de front, inclusiv chiar lângă granița cu România, scrie canalul pro-Kremlin Telegram/Rybar.

În acest ultim caz, acoperirea aeriană poate fi asigurată în mod oficial de pe teritoriul unui stat membru NATO, fără a duce sisteme de apărare aeriană în Ucraina.

Dar chiar și într-un astfel de scenariu, „orice echipament al Franței din zonele controlate de Forțele Armate Ucrainene vor deveni subiect de interes sporit din partea trupelor ruse” atât în ceea ce privește informațiile despre acestea, cât și consumul de muniție alocată.

„Și asta ca să nu mai vorbim de faptul că în rândurile Forțelor Armate ruse a apărut apariția în Ucraina a soldaților NATO va provoca o oarecare agitație. Mult mai mare decât în timpul competiției de anul trecut pentru primul Bradley, Leopard sau AMX-10RC doborât”, scrie canalul pro-Kremlin Telegram/Rybar.

Related posts

Proaspăt mobilizați în Crimeea, recruți ruși și-au ucis comandantul în bătaie și au dezertat

econtext

Război în Ucraina, ziua 611. SUA, Coreea de Sud și Japonia confirmă livrări de armament nord-coreean destinat Rusiei

econtext

Rusia a atacat la granița cu România! S-a întâmplat chiar în această dimineață

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix