-0.5 C
București
7 februarie 2023
econtext.ro
silviu prigoana
ACTUAL BANII NOȘTRI

Silviu Prigoană câștigă o pensie de până la 35.000 lei, dar este nemulțumit! Se gândește să acționeze în instanță

Silviu Prigoană a reușit să se pensioneze cu 3 ani în urmă, cu precizarea că pensionarea a avut loc înainte de termen, datorită contribuțiilor avute. În prezent, însă, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu se bucură de un venit lunar considerabil, dar este nemulțumit, informează Wowbiz.

Au fost tăiate privilegiile foștilor parlamentari, așa că pensia lui a fost micșorată, iar din acest motiv, Silviu Prigoană vrea să ajungă în instanță pentru a-și cere dreptul.

Silviu Prigoană s-a pensionat la vârsta de 57 de ani

Silviu Prigoană a avut o carieră în politică, lucru ce i-a adus o pensie considerabilă în prezent. Acesta a reușit să se pensioneze la vârsta de 57 de ani, înainte de termen, având contribuții mari din timpul mandatului său, acesta fiind deputat în Parlamentul României timp de patru ani, din anul 2008 până în anul 2012.

Pensia pe care o încasează lunar ajunge la 35.000 lei, însă a fost nemulțumit în momentul când a aflat că Parlamentul a eliminat mai multe privilegii și indemnizații salariale în ceea ce îi privește pe foștii parlamentari.

Așadar, de la pensia inițială, lui Silviu Prigoană i s-a scăzut nici mai mult, nici mai puțin de 5.000 de lei. Din acest motiv, omul de afaceri s-a gândit foarte serios chiar să acționeze în instanță, deoarece i se pare nedrept.

Prigoană dorește să ceară suma de 5.000 de lei ce i-a fost scăzută de la pensia inițială, considerând că aceasta i se cuvinte, fără doar și poate.

Related posts

Mititelu Jr. si-a colorat masina in mare fel! Adiță a înțeles mesajul și i-a făcut pe plac tatălui!

Vlad-Tătaru Andreea

CRIZA CORONAVIRUS: OMV Petrom estimează o scădere a cererii de carburanţi cu 45% în al doilea trimestru

Axinte Dan

Silviu Prigoană o face praf pe Adriana Bahmuțeanu! „fiecare e înregistrat cu o anumită cantitate de minte, nu toată lumea gândește la fel”

Axinte Dan

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More