17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Simona Halep, cerută în căsătorie de un bărbat celebru în direct. „Am inelul pregătit!”

Simona Halep este suspendată din tenis, dar numele ei face audienţă peste tot. Ironizată de un comediant român în cadrul unui podcast, sportiva a fost apoi cerută de soţie de unul dintre invitați.

Simona Halep, cerută în căsătorie de un bărbat celebru în direct. Alex Ioniță, un cunoscut stand-uper din România, a avut o reacţie neaşteptată în podcastul „Breaking Views”. Acesta a pregătit momentul în detaliu, a scos inelul și a cerut-o de soţie pe Simona Halep, făcându-i o declarație superbă!

„Cu ocazia asta, Simona, vreau să îți zic că ești cea mai frumoasă și de succes femeie din țara asta! Vreau să te cer în căsătorie în direct, am inelul pregătit!”, a spus Alex Ioniță.

„Acum, dacă nu apare asta în ProSport, înțelegeți cum e presa din țara asta. Dacă numai când o jignim pe Simona scriem și când un băiat, nu contează background-ul lui, o cere în căsătorie și nu apare… Atâta zic!”, a mai spus comediantul.

Reacţia lui Alex Ioniță a venit după ce un alt invitat al podcastului, Virgil Ciulin, fost câștigător al show-ului iUmor, a ironizat-o pe dubla câştigătoare de Grand Slam: „Ea ajunsese… N-a fost cu intenție, sunt de acord că poate n-a fost cu intenție. Dar nu i s-a părut ciudat că la un moment dat, după ce și-a schimbat suplimentele alea alimentare: „Da’ ajung la toate mingile și mai am și timp?”. E ceva dubios aici! Ajunsese ca în mediul online să i se spună „Labradorul tenisului feminin”. Că returna toate mingile! A zis ea că mânca migdale, dar au spus și ăia în argumentație că trebuia să mănânce o remorcă de migdale ca să aibă nivelul ăla de doping în ea”.

Simona Halep a devenit o femeie liberă după ce a divorțat anul trecut de Toni Iuruc.

Related posts

Elena Mateescu anunţă că februarie iese din tipare cu temperaturi record. Ploi abundente la final de lună

econtext

Aproape 2 milioane de pensionari care nu primesc niciun ban în plus după recalcularea din septembrie

econtext

George Simion, ajutor de la Șor. Autoritățile au oprit sute de agitatori plătiți, trimiși spre București în sprijinul AUR

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More