19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Simona Halep și marele secret. Imaginea care a dat-o de gol

Simona Halep ar putea avea o nouă relație după divorțul de Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis le-a arătat fanilor că a fost răsfățată cu un buchet imens de flori, cel mai probabil de la un admirator.

În septembrie 2022 a semnat Simona Halep actele de divorț, de Toni Iuruc, la un notariat din București. Căsătoria civilă a fost făcută în septembrie 2021, iar cununia religioasă era programată pentru noiembrie 2022. Cu toate astea, relația lor nu a mai mers și au ales să se despartă.

De curând, Simona Halep a publicat, pe Instagram, o imagine realizată de pe scaunul șoferului, cu un buchet imens de trandafiri albi, semn că jucătoarea de tenis este deschisă la mai mult. Sportiva nu a spus dacă surpriza a fost făcută de noul iubit sau de altcineva.

Simona Halep

De ce a divorțat Simona Halep

În urmă cu ceva vreme, apropiații Simonei Halep au povestit că sportiva a divorțat de Toni Iuruc din cauza geloziei. Și Rică Răducanu a vorbit despre despărțirea celor doi. Acesta este convins că distanța și programul încărcat al jucătoarei de tenis au dus la separare.

„Toni este un tip extrem de gelos, nu a mai vrut să-și știe nevasta singură prin turnee cu doi-trei bărbați mai tot timpul și a pus piciorul în prag. I-a cerut să aleagă între tenis și el!”, au povestit apropiații lui Toni Iuruc.

„E greu să ții așa o căsnicie, de la distanță. Însă, după cum vedeți, s-au despărțit de comun acord. Cea mai rea treabă este distanța, trebuie să fii apropiat, mai ales când ești tânăr. Poate că la început a fost o iubire fulgerătoare, căci doar nu întâmplător s-au căsătorit, dar pe urmă se răcește dragostea. Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva”, a mai spus și Rică Răducanu despre divorțul celor doi.

Toni Iuruc a mai fost văzut în oraș cu alte domnișoare, dar nu se știe dacă acesta este implicat într-o nouă relație. După divorț, s-a zvonit că Simona Halep este îndrăgostită de antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, dar sportiva a negat totul.

Related posts

Ucraina n-are șanse să câștige războiul? Nicio armată nu a făcut față rezistenței armatei Rusiei

econtext

Despre ce este cartea de Alexei Navalnîi, care urmează să fie lansată în Occident

econtext

Noi explozii şi atacuri cu drone în Rusia. Zborurile de pe un aeroport de lângă Moscova, afectate

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix