30.3 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Șoigu, trimis să-și asume protecția Flotei rusești din Marea Neagră. Ucraina a distrus 33% din nave

Șoigu, trimis să-și asume protecția Flotei rusești din Marea Neagră. Ucraina a distrus 33% din nave. Ministerul rus al Apărării, condus de Serghei Șoigu a primit sarcina imposibilă de a apăra Flota rusă din Marea Neagră de loviturile ucrainene.

Analiștii militari de la Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) consideră că poziția ministrului rus al apărării, Serghei Șoigu, cu privire la „protecția” Flotei Mării Negre a Federației Ruse creează condițiile pentru ca Șoigu fie să-și asume „meritele” dacă Flota Mării Negre se apără mai eficient împotriva loviturilor ucrainene, fie să dea vina pe alți comandanți dacă Flota Mării Negre eșuează în aceste eforturi.

Șoigu, trimis să-și asume protecția Flotei rusești din Marea Neagră. Ucraina a distrus 33% din nave
Loviturile ucrainene din Marea Neagră au forțat Flota rusă a Mării Negre să redistribuie majoritatea activelor sale navale de la baza sa principală din Sevastopol la baze mai mici și mai puțin capabile din Novorossiysk și din alte părți.

Centrul de comunicații strategice al Forțelor Armate ale Ucrainei (StratCom) a raportat că loviturile ucrainene au dezactivat aproximativ 33% din navele de război ale Flotei Mării Negre la începutul lunii februarie 2024, inclusiv 24 de nave și un submarin.

Șoigu a vizitat postul de comandă al Forței Mării Negre din Sevastopol ocupat în Crimeea, unde a primit rapoarte privind operațiunile ucrainene și eficiența Forței Mării Negre.

El a subliniat că Flota rusă a Mării Negre ar trebui să efectueze exerciții zilnice de contraatac și a ordonat Flotei Mării Negre să instaleze arme suplimentare, inclusiv sisteme de calibru mare și mitraliere, pentru a consolida apărarea rusă.

Related posts

Al Treilea Război Mondial?! Anunțul a venit direct de la Moscova

econtext

SE CONFIRMA: Avem cei mai bogati ministri! Vezi cati bani au in seifuri TOTI ministrii din guvernul Victor Ponta: Pop, Sova, Hasotti, Georgescu, Dusa, Andronescu, Stroe, Voicu

Asaftei Bogdan

Rusia așteaptă un atac decisiv în Crimeea. Avioane NATO deasupra României identifică țintele

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix