10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Survivor 2023: Jorge și un războinic, jigniri aruncate unul altuia!

Jorge s-a aflat în centrul unui moment foarte tensionat la Survivor România 2023. Cântărețul a fost pus la zid de unul dintre Războinici, în cadrul consiliului de marți seară.

Jorge și unul dintre Războinici, Răzvan Danciu, au dispărut în prima ediție din noul sezon Survivor România. Cei doi au fost trimiși în exil, dar și-au făcut din nou apariția în al doilea episod al show-ului de la Pro TV.

Chiar dacă părea că s-au înțeles foarte bine în timpul petrecut împreună, se pare că între Jorge și Răzvan Danciu a izbucnit un conflict, iar în cadrul consiliului de nominalizare și-au aruncat cuvinte grele.

Jorge, în centrul unor acuzații grave la consiliul de la Survivor România
Totul a început în momentul în care Jorge a luat cuvântul în cadrul consiliului de nominalizare.

„La exil am înțeles vorba: mușcă mâna care te hrănește. Am fost prietenos cu Răzvan. I-am gătit, i-am dat pătura mea… și el mă înțeapă. M-a înțepat și-n prima zi, m-a înțepat și azi…M-a durut. Sper să-și dea seama că aceste intimidări nu își au rostul, mai ales că noi suntem în exil”, a precizat Jorge.

Vorbele vedetei din echipa Faimoșilor n-au fost deloc pe placul colegului din exil. Răzvan Stanciu n-a stat pe gânduri și l-a taxat imediat pe cântăreț.

„Jorge joacă două roluri total diferite. De față cu mine e altfel decât e acum. Ceea ce numește el că l-am înțepat este că am spus că Războincii sunt mult mai tari”, a precizat concurentul de la Survivor.

„La 20 de ani demonstrez mai multă educație decât tine”

Deranjat de faptul că Jorge l-a întrerupt în timpul explicațiilor, Răzvan Danciu a avut o replică foarte dură l-a adresa vedetei. „Efectiv, la 20 de ani demonstrez mai multă educație decât tine.”

„Eu știu că ai multă experiență decât de mine, dar tu nu faci decât să induci o părere greșită despre mine. Cred că mai mult îți faci rău ție”, a mai spus Războinicul.

Related posts

Luxul de a avea o locuinţă. Românii, obligaţi să achite taxe mai mari la stat

econtext

Gheorghe Mărmureanu spune când să ne așteptăm la un cutremur major. Arafat vorbeşte de un cutremur cu magnitudine 8! Un sfert dintre bucureşteni ar fi afectaţi de un seism catastrofal

econtext

Prognoza Meteo, 12 august. Modificări importante anunțate de meteorologi

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More