30.8 C
București
13 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Sute de blocuri din București rămân fără apă caldă, începând de luni

Sute de blocuri din mai multe zone ale Capitalei vor rămâne fără apă caldă, începând de luni, ca urmare a lucrărilor de înlocuire, modernizare și de reparații pe conductele rețelei primare, anunță Compania Municipală Termoenergetica.

Termoenergetica precizează că, începând de luni, vor fi efectuate intervenții pe conducta Magistralei I – CET Cet Energo – Dn 400 mm și Magistrala II Vest Dn 800 mm, în zona intersecției Bulevardului Iuliu Maniu cu strada Valea Cascadelor și a străzilor Ametistului, Mărgelelor și Apusului din sectorul 6.

Tot luni, încep lucrările de înlocuire a conductelor în cadrul Lotului 5, Obiectivul 25 din proiectul POIM cu finanțare europeană. Se vor executa lucrările necesare montării unui provizorat care să asigure furnizarea apei calde pe toată durata executării lucrărilor în acest proiect al municipalității.

Pentru realizarea provizoratului va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă.

În perioada 17-21 iulie 2023, ora 23.00, va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru 90 de blocuri din zona aleilor Râul Sadului și Ciceu, strada Aliorului și Aleea Niculițel din sectorul 4.

Pentru alte aproximativ 150 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă în perioada cuprinsă între 17 și 24 iulie 2023, ora 23.00, după începerea lucrărilor la conducta Magistralei Progresul Berceni Dn 800 mm, în zona Bulevardului Constantin Brâncoveanu și a Șoselei Oltenița din sectorul 4.

Lucrările de înlocuire a rețelei pe conducta Dn 800 mm, în zona Bulevardului Unirii din sectorul 5, vor afecta 40 de blocuri, care vor rămâne fără apă caldă în perioada 14-21 iulie 2023, ora 23.00.

Pentru aproximativ 30 de blocuri din zona Gării de Nord și a Maternității Polizu din sectorul 1 va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă în perioada cuprinsă între 18 și 20 iulie 2023, ora 23.00.

Conform sursei citate, continuă lucrările de înlocuire a conductei Dn 200 mm, în zona străzii Sld. Gheorghe Stănescu din sectorul 2, iar până în data de 28 iulie 2023, ora 23.00, furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru 10 de blocuri din această zonă rămâne sistată.

„Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Se va lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât, pe măsura finalizării unor operațiuni, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat”, mai transmite Termoenergetica.

Related posts

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de trenul București-Constanța, în apropiere de Capitală

econtext

Reacția lui Cristian Popescu Piedone pe facebook dupa ce a fost luat în vizor de ANI

econtext

Se strâng semnături pentru declanșarea conflictului de muncă la Metrorex

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix