19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Sute de camere de supraveghere vor fi montate în Sectorul 4 pentru ca locuitorii să se simtă în siguranță

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat că vor fi instalate sute de camere de supraveghere pentru a asigura siguranța locuitorilor. El a subliniat faptul că Sectorul 4 se află printre cele mai sigure sectoare din București de mulți ani și dorește să continue să contribuie la menținerea acestui statut. Daniel Băluță a comunicat prin intermediul paginii sale de Facebook că vor fi montate 700 de camere de supraveghere în întreg Sectorul 4. Acesta a subliniat că siguranța copiilor în școli, grădinițe, parcuri, locuri de joacă și a tuturor celor care se plimbă pe străzi reprezintă o prioritate pentru comunitatea din sector.

Primarul a menționat că Sectorul 4 se află în topul celor mai sigure sectoare din Capitală:

Cu toate că Sectorul 4 se află, de câțiva ani buni, în topul celor mai sigure sectoare ale Bucureștiului, ne dorim și mai mult ca acest sentiment de siguranță să se simtă în sufletul fiecărui locuitor atunci când iese din casă.

Instalarea acestor camere de supraveghere va facilita identificarea mai ușoară a persoanelor responsabile pentru tulburarea ordinii publice, aruncarea deșeurilor pe domeniul public, consumul de băuturi alcoolice pe stradă sau în spațiile amenajate lângă blocuri, vandalizarea bunurilor de pe spațiul public sau privat din Sectorul 4.

Daniel Băluță a transmis și următorul mesaj locuitorilor:

Sunt convins că oamenii vor înțelege că trebuie să fim mai responsabili, să avem grijă de sectorul nostru, să îl păstrăm curat și liniștit, pentru că este casa noastră, este locul în care ne dezvoltăm, ne creștem copiii și, mai târziu, poate și nepoții.

Primarul Sectorului 4 a informat populația acum patru zile că vor fi instalate camere de supraveghere în toate școlile și grădinițele din sector, în scopul asigurării siguranței depline a copiilor. Siguranța copiilor este o prioritate atât pentru părinți, cât și pentru personalul didactic. Primăria Sectorului 4 se va ocupa de montarea camerelor de supraveghere în toate unitățile de învățământ pentru a crea un mediu sigur pentru elevi și preșcolari.

Primarul a menționat că această inițiativă vizează și siguranța profesorilor. Daniel Băluță a transmis următorul mesaj locuitorilor:

Montăm camere video în toate școlile și grădinițele din sectorul nostru!
Este o măsură eficientă pentru a crește siguranța copiilor noștri și a cadrelor didactice, pe toată perioada în care aceștia se află în unitățile de învățământ.

Related posts

Unul din trei europeni votează acum anti-sistem

econtext

Câini chinuiți și uciși în apartamentul unei femei din București. În „casa groazei”, polițiștii au mai găsit patru animale în viață

econtext

NATO își sporește prezența în România. Franța trimite încă 3.000 de militari

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix