17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Tatăl fetiței de 12 ani care a fost ucisă în București, după capturarea lui Marcel Șerbuc: „Copilul nu mi-l mai aduc înapoi. Să fie pedepsiți amândoi, și el, și mama”

Vasile Constantin, tatăl biologic al fetiței de 12 ani care a fost găsită moartă în lada canapelei, într-un apartament din București, a făcut primele declarații, după ce Marcel Șerbuc, 37 de ani, principalul suspect de crimă, a fost capturat, scrie Antena 3 CNN.

După despărțirea părinților, Anamaria, fetița care a fost găsită moartă și ascunsă în canapea, se împărțea între domiciliul mamei și al tatălui. Vasile Constantin, tatăl fetiței, a observat că fiica lui lipsește și a anunțat poliția.

„Nu am nevoie de bani. Nu am nevoie de nimic. Eu nu-mi vând copilul pe bani. Legea să-și facă datoria. Să fie pedepsiți amândoi, și el, și mama. Copilul nu mi-l mai aduc înapoi!”, a spus Vasile Constantin.

Marcel Şerbuc, bărbatul dat în urmărire internaţională, principalul suspect în cazul crimei din cartierul bucureștean Berceni, a fost prins sâmbătă, 10 iunie, în Țările de Jos, unde plecase la muncă.

Digi24 a publicat o fotografie cu Marcel Șerbuc în custodia autorităților olandeze. Au fost demarate procedurile de extrădare, care vor dura câteva zile, după care bărbatul va fi adus în România și prezentat instanței.

Mama fetiței a fost adusă joi seara, 8 iunie, în România, după ce a fost reținută marți în Spania, unde se afla la muncă. A fost audiată timp de aproape 11 ore, însă, ulterior, a fost eliberată. Are calitate de martor.

În fața reporterilor, femeia a susținut că nu i-a făcut rău fiicei sale, dar nu poate spune același lucru despre concubinul ei.

Cadavrul copilei a fost găsit în apartamentul care fusese închiriat de cei doi adulți în sectorul 4 al Capitalei, băgat într-un sac de plastic și ascuns în lada canapelei.

Inițial, anchetatorii au crezut că este vorba despre trupul unei femei, dar trei zile mai târziu, au anunțat că victima este o fată de 12 ani.

Concubinul femeii fusese dat miercuri în urmărire internațională, după ce Tribunalul București a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă. El este considerat principalul suspect în dosarul de omor.

Libertatea a relatat că Ilie Marcel Șerbuc a fost cercetat 4 ani de procurori pentru că a bătut o altă fată până a băgat-o în spital și a scăpat necondamnat.

Foto Marcel Șerbuc: Digi24

Related posts

Marți, 17 octombrie 2023, la Depoul Dudești din București a avut loc „expoziția” de tramvaie

econtext

Temperaturi de minus 40 grade în Europa, prima oară în ultimii trei ani. Ce țară e afectată?

econtext

Ce a pățit Carmen Brumă în București, într-o parcare. Vedeta s-a enervat: „Am o amendă în parbriz!”

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More