14.8 C
București
15 aprilie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Tehnici anti-electorale la Piatra Neamt: Cum sa-ti convingi alegatorii sa nu te voteze!

Reprezentantii PDL din Piatra Neamt au declarat sambata ca au primit reclamatii de la zeci de locuitori ai orasului care au afirmat ca au fost treziti telefonic, in miez de noapte, de persoane care i-au indemnat sa voteze cu acest partid.

In plus, la sediul aliantei formate in jurul PDL au fost primite reclamatii din partea unor proprietari de autoturisme care au gasit lipite, pe parbriz sau oglinda retrovizoare, autocolante electorale.

Potrivit reprezentantilor aliantei, aceste tehnici au menirea de a enerva electoratul care ar fi votat cu democrat-liberalii. Liderii aliantei electorale au declarat ca vor face plangere la politie.

Efect invers

Cu alte cuvinte, cei care au sunat in miezul noptii s-au prezentat in mod fals ca fiind din partea PDL, tocmai pentru a-i irita pe alegatori si pentru a produce exact efectul invers. Aceeasi situatie este si in cazul autocolantelor.

Concret, telefoanele au fost date de adversarii politici ai PDL, care au facut reclama PDL-ului in miezul noptii tocmai pentru a-i irita pe alegatori si a produce efectul invers, acela de a nu vota cu democrat-liberalii.

https://econtext.ro/eveniment–2/politic/tehnici-anti-electorale-la-piatra-neamt-cum-sa-ti-convingi-alegatorii-sa-nu-te-voteze.html

Related posts

„Toţi pentru unul”. Trei mari puteri din Europa își unesc forțele pentru a apăra continentul de Trump și Rusia

econtext

HARTA ANGAJARILOR IN 2013. Vezi cate angajari se vor face in fiecare judet in acest an

Asaftei Bogdan

NATO mai puternică

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More