19.8 C
București
13 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Titanic revine pe ecrane! Vezi cine-i joacă pe Jack și Rose, după 25 de ani de la lansare!

Veste neașteptată pentru fanii filmului! Titanic revine pe micile ecrane, după 25 de ani de la lansare. Însă, nu se știe încă dacă vor fi aceiași actori ca atunci, așa cum s-a gândit multă lume. Multă lume se întreabă acum cine sunt cei care ar putea interpreta rolurile lui Jack și al lui Rose. Pelicula a fost una dintre cele mai îndrăgite în toată lumea, de-a lungul anilor. Dincolo de aprecierea publicului și de premiile câștigate, Titanic i-a adus împreună pe Kate Winslet și pe Leonardo DiCaprio, iar prietenia lor a trecut testul timpului, potrivit viva.ro.

În urmă cu un sfert de secol, o mulțime de oameni din întreaga lume au plâns urmărind filmul Titanic. Acum, vor putea să urmărească o nouă versiune a acestui film, în cinematografe. Din păcate însă pentru fanii proiectului original, actorii Leonardo DiCaprio și Kate Winslet nu au confirmat dacă își vor relua rolurile inițiale. Deși au cunoscut faima la nivel internațional la acel moment, acum nu s-au mai grăbit să participe în acest remake.

Regizorul James Cameron și-a dorit să lanseze o nouă versiune a filmului, una mai nouă și cu o poveste actualizată. La Globurile de Aur, a anunțat că Titanic va avea o continuare, în care se va prezenta povestea de dragoste dintre Rose și Jack, dar în varianta actualizată.

Însă, Cameron a completat și a spus că nu i-a fost deloc ușor să îl convingă pe Leonardo DiCaprio cu ani în urmă să accepte rolul care l-a consacrat la Hollywood.

Related posts

„Canicula invizibilă”, alerta meteo care pune într-un pericol fără precedent speciile marine

econtext

Anul şcolar 2023-2024. Mesajul transmis de Ligia Deca pentru toţi elevii din România

econtext

Coaliția de guvernare e deja în pericol: îndepărtarea din executiv a UDMR, greșeala care ar putea dărâma cabinetul Marcel Ciolacu. Viktor Orban pândește de la colț, susține un celebru politolog

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More