26.6 C
București
13 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

TOP: Ce SALARII vom avea in 2014. Valoarea din fiecare judet

TOP: Ce SALARII vom avea in 2014. Valoarea din fiecare judet

Salariile vor creste in mai toate judetele tarii in acest an, iar diferentele vor continua sa se adanceasca intre judetele bogate si cele sarace.

Bineinteles, pe primele locuri se vor mentine angajatii din Bucuresti si Ilfov, care vor avea cele mai mari retributii si in 2014.

Publicatia Econtext va prezinta topul salariilor din acest an din toate judetele tarii.

Altfel spus, va aratam care va fi salariul mediu in fiecare judet din Romania, pe baza unor date ce provin de la Comisia Nationala de Prognoza (CNP).

Salarii

Econtext nu este la prima analiza de acest gen, asupra pietei muncii si a salarizarii din tara noastra. Iata si alte analize importante pe acest subiect:

 

RECORD ABSOLUT: Cel mai tare politist din Romania are un salariu astronomic. VEZI TOPUL INTEGRAL AL SALARIILOR incasate de sefii politiei din fiecare judet

 

CE SALARII URIASE au rectorii universitatilor din Romania. TOP 25 al celor mai bine platiti rectori

 

CE NU SPUNE NIMENI: profesorii au pierdut o treime din salariu, functionarii peste 700 de lei. VEZI cu cat au scazut salariile si care e, de fapt, nivelul lor real

 

Ce salarii au ministrii din Guvernul Ponta. TOP SALARII MINISTRI

 

Bani

Dar sa revenim la salariile care vor fi inregistrate in acest an. Media nationala a salariului va fi in acest an de 1.467 lei/luna.

Din cele 42 de judete (41 + Bucuresti), 16 sunt peste aceasta medie, iar 26 sunt sub medie. Dupa cum spuneam, Bucurestiul conduce detasat la bani. Concret, salariul mediu net al bucurestenilor se va situa la 2470 lei pe luna.

Dublu fata de ultima clasata, care este Harghita, un judet unde salariul se va situa la 1200 lei.

 

 

Dar iata ce salarii vor fi in toate judetele tarii in 2014:

 

 

https://econtext.ro/finante-banci/bani/top-ce-salarii-vom-avea-in-2014-valoarea-din-fiecare-judet.html

Related posts

Ucraina construiește fortificații la granița cu Rusia și Belarus în încercarea de a preveni o nouă invazie

econtext

Tensiuni la Kiev. Zelenski nu se mai înțelege cu conducerea militară. „Toată lumea este obosită”

econtext

Brigitte Macron și dieta ei care sfidează vârsta. Ce alimente preferă?

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix