6.9 C
București
2 decembrie 2023
econtext.ro
ȘTIRI

Topul celor mai bogati consilieri din cadrul Primariei Capitalei

Alegerile locale bat la usa, iar multe din partidele sau coalitiile politice sunt inca in negocieri febrile pentru a-si desemna candidatii.

Pana atunci insa este important sa privim in urma si sa facem un bilant, sa vedem cine sunt edilii care ne-au condus pana acum si care ne conduc inca. Si vom incepe cu actualii edili ai Capitalei, cei pe care i-am ales in urma cu patru ani.

Mai precis, ceea ce va propunem este sa vedem cine sunt consilierii care compun Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Cei care conduc Capitala!

Si nu doar cine sunt acestia, ci mai ales cat de bogati sunt! Si ne vom opri catre cele mai importante proprietati, anume cele imobiliare. Pe scurt, vom vedea cate locuinte au cei 55 de consilieri ai Consiliului Municipal al Primariei Capitalei.

Am inclus in clasament toate tipurile de locuinte (apartamente, case obisnuite si case de vacanta).

Locuinte

Econtext nu este la prima analiza despre proprietatile imobiliare ale diferitor persoane. Recent, am publicat o analiza despre locuintele pe care le detin candidatii USL la primariile din toata tara. Dar iata aceasta analiza, dar si altele de acest gen:

EXCLUSIV! Candidatii USL la functia de primar sunt mai bogati decat edilii actuali. Vezi cate case si cat pamant au toti candidatii la postul de primar

TOPUL primarilor, in functie de suprafetele de teren pe care le detin. Cat pamant au noii mosieri!

Topul primarilor din Romania in functie de salariile cu care sunt platiti. Vezi cat castiga primarul din orasul tau!

Total

Din cei 55 de consilieri, 2 nu si-au declarat statutul lor imobiliar. Este vorba despre Tudor Cristian Popescu si Cosmin Parvu, ambii de la PDL. Din cei 53 de consilieri ramasi, 10 spun ca nu detin nici o locuinta.

In total, cei 53 de consilieri au 107 locuinte. Ceea ce inseamna o medie de 2 locuinte de persoana.

Nu e rau deloc! Cam cat au ministrii din actualul Cabinet, dupa cum reiese dintr-un alt top, realizat de Econtext (si care poate fi consultat aici).

Si bogatii rad

Pe primele locuri, la egalitate de locuinte, se afla doi consilieri, unul de la PDL si altul de la PSD. Doru Mihai Giugula (PSD) detine sase locuinte (2 apartamente, 3 case si o casa de vacanta).

Tot sase locuinte are si Carmen Ionela Nemes, consiliera din partea democrat-liberalilor. Ea este proprietara unui numar de patru apartamente si doua case.

PNL vine tare din urma si prinde pozitia a treia, cu Stefan Meran, care detine cinci locuinte. Nici PRM-ul lui Vadim nu sta rau.

https://econtext.ro/dosar–2/analiza/topul-celor-mai-bogati-consilieri-din-cadrul-primariei-capitalei.html

Related posts

Zelenski anunţă victoria Ucrainei după o şedinţă a comandanţilor supremi

econtext

Crimeea – Invadatorii ruşi încearcă să distrugă rezistența populației locale

econtext

BELGIA SI GERMANIA, tarile europene cu cele mai multe oferte de munca. TOPUL statelor europene in care se fac cele mai multe angajari

Asaftei Bogdan

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More