33.4 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

TOPUL PRIMARILOR: Cine e cel mai bogat dintre bogatii tarii? Vezi CATE CASE au primarii ‚saraci si cinstiti’ ai Romaniei

Locuinta este si va ramane intotdeauna una dintre cele mai importante proprietati nu doar pentru romani, ci pentru toti oamenii din lume.

Locuinte

Casa are si va avea intotdeauna valoare, indiferent de evolutia pietii imobiliare sau de turbulentele economice locale sau regionale. Acesta este un adevar de care tin seamna multi dintre edilii Romaniei, indiferent de rangul pe care-l au.

Econtext va arata cat de bogatii sunt conducatorii judetelor din tara noastra: primarii. Si va aratam cate locuinte au acestia, cine e cel mai mare proprietar si cine nu are nici macar o locuinta pe numele sau.

Datele privind situatia locativa a primarilor provin din declaratiile acestora de avere. Cu alte cuvinte, este vorba despre ceea ce au declarat acestia, chiar daca despre unii sau altii se spune ca sunt mult mai bogati in realitate.

In plus, vom vedea si din ce partide sunt cei mai mari proprietari de locuinte, dar si cei mai saraci.

Averi

Publicatia Econtext nu este la prima radiografie a averilor detinute de conducatorii judetelor Romaniei. Iata si alte analize despre primarii care conduc orasele tarii, dar si despre alti bugetari:

 

Capilnasiu, Hogea si Boscodeala, cei mai bogati primari din tara! Vezi cat de bogati sunt noii primari

AVERILE NOILOR PRIMARI, la control! Cati bani datoreaza primarii pe care tocmai i-am ales. Vezi care sunt primarii plini de datorii

Cate case detin cei mai importanti politicieni din Romania. TOP 20! Vezi cate locuinte au Tariceanu, Blaga, Udrea, Ponta, Antonescu, Basescu, Voiculescu, Vanghelie

 

Locuinte

Dar sa revenim la marii proprietari imobiliari ai Romaniei. Cei 41 de primari ai oraselor resedinte de judet detin, in total, 85 de locuinte! Adica peste doua de persoana!

Cele mai mai bogat in case nu este nici de la USL si nici de la PDL. Primarul cu cele mai multe case este Klaus Iohannis, cel care este edilul orasului Sibiu din partea Federatiei Democrate a Germanilor din Romania (FDGR). El detine nu mai putin de sase locuinte! Sase! Pe urmatoarele locuri se situeaza, la egalitate, USL si PDL.

Primarul orasului Buzau, Constantin Boscodeala, din partea USL, are cinci locuinte! La fel ca si Constnatin Hogea, democrat-liberalul care conduce Tulcea.

 

 

Dar iata cat de bogati sunt edilii „saraci si cinstiti” care conduc orasele Romaniei. Vezi cate locuinte au NOII PRIMARI:

 

 

 

http://old.econtext.ro/dosar–2/analiza/topul-primarilor-cine-e-cel-mai-bogat-dintre-bogatii-tarii-vezi-cate-case-au-primarii-%e2%80%9asaraci-si-cinstiti%e2%80%99-ai-romaniei.html

Related posts

Într-un război cu China, SUA ar pierde 90% dintre avioane în primele zile. America a rămas fără bani

econtext

China, despre războiul nuclear cu Rusia: Nu poate fi câștigat și nu ar trebui purtat niciodată

econtext

Oficial occidental: Rusia poate creşte producţia de muniţie peste aşteptările noastre, dar sub necesarul războiului

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix