28.1 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Ucraina a doborât un SU-25 de 20.000.000$. Rusia a pierdut 350 de avioane în război și 7.700 tancuri

Ucraina a doborât, sâmbătă seara, încă un SU-25 de 20.000.000$. Rusia a pierdut 350 de avioane în război și 250 de elicoptere. Rusia a pierdut, de la începutul invaziei, și 7.700 de tancuri.

Brigada mecanizată separată 110 din Ucraina a doborât un alt avion de vânătoare rusesc Su-25, a susținut unitatea la 11 mai.

Ucraina a doborât încă un SU-25 de 20.000.000$ Rusia a pierdut 350 de avioane în război
Aceasta nu a precizat unde a avut loc doborârea, dar se știe că brigada operează în direcția Avdiivka, în regiunea Donețk.

Su-25 este folosit pentru a oferi sprijin aerian apropiat pentru trupele rusești de la sol, ajutându-le să efectueze atacuri intense în mai multe secțiuni ale frontului de est, care acoperă o mare parte din regiunea Donețk.

După ce a cucerit orașul Avdiivka în februarie, Moscova și-a mutat atenția spre Chasiv Yar, un oraș supraînălțat care deschide potențial calea pentru noi progrese în regiune.

Chiar săptămâna trecută, Brigada mecanizată separată 110 a doborât un alt Su-25 în regiunea Donețk.

Pierderile totale ale Rusiei în timpul războiului total se ridică la aproximativ 674 de aeronave – 349 de avioane și 325 de elicoptere, a declarat Statul Major General al Ucrainei în dimineața zilei de 11 mai.

Dacă se confirmă, cu cel mai recent Su-25 vor fi 350 de avioane, scrie kyivindependent

Vin avioanele F-16

Presa a scris că Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse a avertizat că avioanele de vânătoare F-16 care sosesc în Ucraina de la membrii NATO vor fi considerate de Moscova ca fiind purtătoare de arme nucleare, anunță presa rusă.

Avioanele F-16, care urmează să fie furnizate de aliații occidentali – Danemarca, Olanda, Norvegia și Belgia – reprezintă o modernizare crucială pentru flota învechită a Ucrainei, formată în principal din avioane din epoca sovietică, care a suferit pierderi semnificative în timpul conflictului.

Moscova s-a opus cu vehemență desfășurării, invocând preocupări legate de capacitatea dublă a F-16 de a transporta atât arme convenționale, cât și nucleare.

Related posts

Amenințare fără precedent din Israel: Venim după voi! Rusia va plăti prețul

econtext

Imagini spectaculoase cu avioane de luptă rusești care hărțuiesc drone americane în Siria

econtext

Senatori din SUA urmează să depună o rezoluție prin care să condamne regresul democratic al Ungariei

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix