16.4 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Ucraina: Voluntari din peste 50 de țări luptă împotriva ocupanţilor ruşi în cadrul Legiunii Internaționale

Legiunea Internațională a Direcției Principale de Informații din Ucraina de la GUR din Ministerul Apărării de la Kiev a transmis un mesaj, joi, când se împlineşte un an de la înfiinţarea unităţii, în care face apel la voluntari să se alăture luptei împotriva invadatorilor ruşi, potrivit Ukrainska Pravda, citează Rador Radio România.

Potrivit GUR, legiunea a unit voluntari din peste 50 de țări ale lumii, care, după invazia rusă la scară largă, au venit în ajutorul ucrainenilor și au început să lupte împotriva trupelor Rusiei.

Unitatea GUR include luptători cu experiență, veterani ai forțelor de operațiuni speciale și ai altor unități militare din SUA, Marea Britanie, Australia, Danemarca și din alte țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud.

Serviciul de spionaj militar din Ucraina amintește că soldații Legiunii Internaţionale a GUR au participat la ostilităţi în toate zonele fierbinți, „luptând împotriva ocupanților și continuă lupta curajoasă pentru a apăra Ucraina”.

Luptătorii din cadrul Legiunii Internaţionale au participat la apărarea Kievului şi la bătăliile din regiunile Harkiv, Mikolaiv, Herson, Zaporojie şi Donețk.

„Felicitări confraților și surorilor noastre cu ocazia aniversării (unui an de la înfiinţarea legiunii, n.r.). Ne întărim fraternitatea militară și continuăm lupta pentru victoria binelui asupra răului” – se arată în mesaj.

Related posts

Război în Ucraina, ziua 719. Forțe noi în armata ucraineană

econtext

BREAKING NEWS: un nou cutremur a zguduit Turcia!

Moise Lidia

FOTO Japonia mută 40 avioane de 3.200.000.000$ pe o șosea de teama unui tsunami. Care a fost logica?

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix