16.4 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Un avion de război Su-34 de 36.000.000$ s-a prăbușit în Rusia. Piloții au murit pe loc. Cauza?

Un avion de război Su-34 de 36.000.000$ s-a prăbușit în Rusia. Un avion de vânătoare Su-34 s-a prăbușit în Rusia, folosit din plin de Rusia pentru a ataca Ucraina s-a prăbușit într-o zonă muntoasă din Osetia de Nord.

Un Avion de vânătoare Su-34 al PKS din Rusia, unul dintre avioanele de ultimă generație ale Moscovei, s-a prăbușit într-o zonă muntoasă din Osetia de Nord. Echipajul format din doi piloți n-a avut nicio șansă de scăpare.

Un avion de război Su-34 de 36.000.000$ s-a prăbușit în Rusia. Piloții au murit pe loc. Cauza?

Se pare că aeronava s-a prăbușit în timpul unui zbor de antrenament programat.

Cauza anterioară a prăbușirii avionului a fost numită de autoritățile ruse ca fiind „o defecțiune tehnică”, relatează Publicațiile de propagandă rusești RIA Novosti, RBC și TASS cu referire la Ministerul Apărării al Federației Ruse.

Canalul de telegrame Mash scrie că s-a întâmplat în apropiere de satul Girsky Dzuarikau. O explozie a fost auzită acolo în timpul nopții.

Potrivit TASS, Su-34 s-a prăbușit într-o zonă pustie, nu există pagube la sol. La bord se aflau doi piloți.

Cad avioanele „ca muștele” în Rusia. De ce?

După introducerea sancțiunilor împotriva Rusiei pentru războiul său sângeros împotriva Ucrainei, numărul accidentelor aviatice în Federația Rusă a crescut.

Acest lucru a fost explicat prin lipsa pieselor necesare, pe care Federația Rusă le importa anterior din țările occidentale.

La 8 iunie, a fost înregistrat pentru prima dată un atac cu drone în Osetia de Nord rusă, unde se află aeroportul de pe care decolează avioanele care atacă Ucraina.

La 5 februarie, elicopterul Mi-8 s-a prăbușit în Karelia.

La 12 martie , un avion IL-76 s-a prăbușit în regiunea Ivanovo din Federația Rusă, în apropiere de aerodromul militar „Nord” . La bord se aflau opt membri ai echipajului și șapte pasageri.

Pe 14 martie , un elicopter Mi-8 cu 20 de persoane la bord s-a prăbușit în regiunea Magadan din Rusia , cel puțin 2 persoane – potrivit altor rapoarte 1 – au murit.

Pe 19 aprilie , un bombardier Tu-22M3 purtător de rachete s-a prăbușit în regiunea Stavropol din Federația Rusă – astfel de aeronave sunt folosite de Rusia pentru a lovi Ucraina, potrivit Pravda.ua.

Rușii au susținut că accidentul s-ar fi produs în urma unei defecțiuni tehnice. Dar comandantul Forțelor Aeriene, generalul-locotenent Mykola Oleschuk, a raportat că avionul a fost doborât de unitățile de rachete antiaeriene ale Forțelor Armate ale Forțelor Armate în cooperare cu Direcția principală de informații.

Related posts

INCREDIBIL: Economiile romanilor s-au triplat in patru ani de criza! Vezi cati BANI aveau in conturi romanii din fiecare judet inainte de criza si cati au acum

Asaftei Bogdan

Exclusiv! Deputatii au incasat diurne de 23 de milioane de lei de cand a inceput criza. Cat 33.000 de salarii minine! Vezi cat au primit in fiecare luna

Asaftei Bogdan

Război în Ucraina, ziua 812. Noi atacuri în Harkov. Rușii fac presiuni în trei zone ale frontului

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix