17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Un avion s-a prăbușit lângă Los Angeles. Toate persoanele aflate la bord au murit

Toate cele șase persoane care se aflau la bordul unui avion privat au murit, sâmbătă, când aeronava s-a prăbușit și a luat foc pe un câmp aflat în apropierea unui aeroport de lângă orașul american Los Angeles, au anunțat autoritățile locale și federale, potrivit Reuters.

Un avion s-a prăbușit, sâmbătă, lângă Los Angeles

Era un avion privat de tip Cessna C550 decolase din Las Vegas și s-a prăbușit în apropiere de French Valley Airport, la circa 137 de kilometri sud de Los Angeles, cel mai mare oraș al statului California.

Autoritățile americane încă nu au dezvăluit detalii despre identitatea pasagerilor.

Datele radar de pe site-ul de profil FlightAware arată că la ora accidentului aviatic era un singur avion de business care călătorea din Las Vegas spre French Valley. Aparatul de zbor a făcut un cerc, după care și-a început coborârea.

Echipele care au intervenit la locul prăbușirii spun că au găsit avionul cuprins de flăcări, pe un câmp, și că decesul persoanelor aflate la bord a fost declarat la fața locului.

Accidentul va fi investigat de autoritatea americană de resort.

Related posts

Putin: Nu am respins niciodată negocierile, am spus întotdeauna că suntem pregătiţi pentru continuarea dialogului

econtext

Topul prefectilor datornici. Cati bani datoreaza prefectii din Romania

Asaftei Bogdan

Războiul din Ucraina, ziua 535. Kievul vrea garanții de securitate până la finalul anului

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More