23.8 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Un azil pentru vârstnici care funcţiona fără licenţă în Sectorul 5 din Bucureşti a fost închis. Zeci de bătrâni au fost mutaţi pentru a se evita controlul

Un azil pentru vârstnici aparţinând unei asociaţii, care funcţiona fără a avea licenţă, în Sectorul 5 din Bucureşti a fost închis de autorităţil până la remedierea deficienţelor, în urma unor controale, informează News.ro. Au fost găsiţi peste 50 de bătrâni, alţi 24 fiind mutaţi pentru a se evita controlul, la o altă adresă, unde, de asemenea, nu exista autorizaţie.

Un azil de bătrâni din Sectorul 5 funcţiona fără avizele şi autorizaţiile conforme, iar o parte din persoanele din respectivul azil au fost relocate la o altă adresă din Sectorul 5, care de asemenea nu deţine autorizaţie de funcţionare sau aprobări prealabile, pentru a fi evitat controlul autorităţilor competente, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

Azilul respectiv, al Asociaţiei ”Acasă la Bunicii Mei”, se află pe Pieptanari 66A, sector 5, fiind închis până la remediere. În spaţiul de pe Pieptănari se aflau 53 de beneficiari, iar în celălalt 24.

Cincisprezece dintre ei vor fi duşi la Spitalul Colţea, iar mulţi dintre ei sunt preluaţi de aparţinători.

Conform sursei citate, toţi vârstnicii sunt evaluaţi din punct de vedere medical, urmând a fi relocaţi sau duşi la unităţi medicale.

Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Related posts

Gabi Bădălău, motivul scandalului dintre Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor! „Când au fost în vară, în București, l-au sunat să se întâlnească în trei”

Nemeșan Iulian

UNDE SE MOARE CEL MAI MULT IN ROMANIA: situatia pe fiecare judet

econtext

Candidatul Daniel Tudorache s-a întâlnit cu șobolanul, pe care Nicușor Dan nu-l vede

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix