23.9 C
București
24 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Un „cuib” de ofițeri ruși care plănuiau o ofensivă în forță, spulberat cu rachete Storm Shadow

Un „cuib” de ofițeri ruși care plănuiau o ofensivă în forță, spulberat cu rachete Storm Shadow. Forțele ucrainene au reperat și nimicit o bază rusească din satul Babah-Tarama, unde mai mulți ofițeri ruși tocmai plănuiau o ofensivă în forță asupra pozițiilor ucrainene.

Militarii ucraineni continuă să facă ravagii în rândul ofițerilor ruși care se strâng la un loc în baze militare pentru a plănui noi atacuri asupra țintelor civile și militare ucrainene.

Un „cuib” de ofițeri ruși care plănuiau o ofensivă în forță, spulberat cu rachete Storm Shadow
S-a întâmplat din nou în satul ucrainean Babah-Tarama, unde un grup de ofițeri ruși a fost ținta atacurilor ucrainene cu temutele rachete britanice Storm Shadow.

„Au fost șase lovituri asupra bazei rusești din satul Babah-Tarama. În prezent. Sunt mai mulți morți și cel puțin 15 răniți. Toți sunt ofițeri”, a declarat consilierul primarului din Mariupol, Petro Andryushchenko.

El a adăugat că o primă consecința indirectă a acestei lovituri este că rușii care au scăpat cu viață din acest atac au fugit de pe teritoriul fermelor și depozitelor din părțile Mangush și Nikolskaia ale raionului în centurile forestiere.

„Inamicul dorește să prevină noi lovituri”, spune Andriușcenko.

Ulterior, acesta a declarat că numărul ofițerilor uciși ai Federației Ruse a crescut la șapte, iar cel al răniților la cel puțin 20.

Related posts

Război în Ucraina, ziua 611. SUA, Coreea de Sud și Japonia confirmă livrări de armament nord-coreean destinat Rusiei

econtext

Încă o umilință pentru Putin. O nouă navă a fost scufundată în Marea Neagră. A luptat în Siria

econtext

Avion rusesc de luptă, „luat la țintă” de 3 drone ale SUA de 100.000.000$. Cum s-a terminat?

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix