33.4 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Un matematician a conceput 6 pași prin care ai șanse foarte mari să câștigi la loto! El a câștigat de 14 ori!

Nu de puține ori ne întrebăm ce putem să facem pentru a câștiga la Loto. Păi, în primă fază, să jucăm. Evident, nu? Dar iată de ce lucruri trebuie să ținem cont, dacă vrem să bifăm și un premiu, totuși, conform clicl.ro. Un cunoscut matematician cu origini românești a dezvăluit secretele sale, secrete care l-au făcut câștigător de nici mai mult, nici mai puțin de 14 ori!

Ștefan Mendel, un matematician cu origini românești a ajuns să trăiască regește, la propriu! Acesta a câștigat la Loto de nu mai puțin de 14 ori, iar acum locuiește în Vanuatu și duce o viață de lux.

Ce tehnică trebuie să aplici, dacă vrei să câștigi la Loto

Mendel a menționat faptul că există 6 pași extrem de importanți, dacă vrei să câștigi la Loto. Musai trebuie să-i respecți, dar, să ne înțelegem…ai nevoie și de ceva finanțe!

„Acest prim câştig al meu se datorează mai mult norocului. Totuşi, banii câştigaţi mi-au oferit posibilitatea de a fugi din ţară. Nu o să vă spun cum am fugit, nici măcar acum după atâţia ani”, a spus Mandel într-un interviu pentru revista Night & Day.

„După ani buni de cercetare, Mandel a ajuns la un algoritm de condensare combinatorică, despre care spunea că poate identifica cu precizie cinci din cele șase numere câștigătoare la o extragere loto, prin reducerea numărului combinaţiilor posibile de la câteva milioane la câteva mii”, a mai spus acesta.

Cu toate acestea, sistemul complex al lui Mendel ar fi extrem de greu de aplicat în zilele noastre, mai ales că legile în ceea ce privește jocurile de noroc s-au schimbat foarte mult în ultimii ani.

„Numărul de combinaţii a crescut prea mult, nu aţi fi capabil să imprimaţi biletele, nu aţi putea să le cumpăraţi în timp şi, probabil, nici măcar nu aţi putea face matematica corectă fără să faceţi o greşeală”, notează publicaţia Business Insider.

Nu vă mai ținem în suspans și, gata, vă spunem care sunt principiile pe care le-a aplicat matematicianul român, pentru a câștiga de 14 ori la Loto atât în România, cât și în străinătate. Sistemul este unul destul de complex, așa că mare, mare atenție!

1. Calculează numărul total al combinațiilor posibile. Spre exemplu, pentru a alege 6 numere corecte de la 1 la 40 există 3.838.380 de combinații posibile.

2. Găsește loteriile unde premiul cel mare este de trei ori sau mai mult peste numărul de combinații posibile.

3. Trebuie să ai suficienți bani ca să joci toate combinațiile posibile. Mandel a atras 2.524 de persoane care să participe la schema lui.

4. Printează milioane de bilete de loterie, câte unul pentru fiecare combinație posibilă. Acum această procedură este ilegală, dar biletele pot fi cumpărate de la agențiile loto.

5. Înregistrează biletele cu numerele alese (pentru fiecare combinație în parte) la mai multe agenții loto autorizate.

6. Revendică-ți premiul și nu uita să plătești toate taxele la stat, dar și investitorii care au contribuit la schema ta de câștig. Spre exemplu, Mandel a rămas cu doar 97.000 de dolari după ce a câștigat 1,3 milioane de dolari în 1987.

Related posts

Negocieri de pace în Ucraina? Olaf Scholz: Implică retragerea trupelor ruse

econtext

Prognoza meteo, 6 iunie. Temperaturi de peste 30 de grade, ploi și grindină. Zonele afectate de vremea rea

econtext

Pașaportul va putea fi livrat la orice adresă. Legea a intrat în vigoare

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix