16.4 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Un nou avertisment lansat de Medvedev: Primirea Ucrainei în NATO ar însemna „un al treilea război mondial”

Vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat sâmbătă, după ce SUA au promis că vor trimite muniţie cu dispersie în Ucraina, că, dacă aderarea Ucrainei la NATO se va concretiza, ar însemna un „al treilea război mondial”.

Într-un mesaj pe canalul său Telegram, Medvedev a afirmat că preşedintele american Joe Biden, după ce „a fugit ruşinos din Afganistan” şi apoi „a distrus economia europeană” şi a livrat sute de tone de arme Ucrainei, „a declanşat un conflict prelungit extrem de periculos cu Rusia”, scrie Agerpres.

„Ca urmare a acestui fapt, regimul de la Kiev distruge ceea ce a mai rămas din ţara sa. Acum, după ce a epuizat toate resursele, (Biden) promite muniţie cu dispersie şi îi tentează din nou pe neonaziştii de la Kiev cu perspectiva NATO, a cărui realizare înseamnă un al treilea război mondial”, a insistat fostul preşedinte rus.

Recurgând la insultele sale obişnuite, Medvedev a susţinut că Biden face acest lucru pentru a „domina şi îngrădi alte ţări”, dar şi pentru că „este un bătrân bolnav, care suferă de demenţă severă”, care „nu ştie ce face”.

„Sau poate este vorba de cu totul şi cu totul altceva? Poate (…) tocmai s-a hotărât să iasă din scenă cu graţie, provocând un Armaghedon nuclear şi luând cu el pe lumea cealaltă jumătate din umanitate”, şi-a încheiat Medvedev atacul asupra lui Biden.

Related posts

GUVERNUL VICTOR PONTA: ministrii PSD sunt de trei ori mai bogati decat ministrii liberali. VEZI cat de instarit e fiecare ministru

Asaftei Bogdan

O NOUA LOVITURA pentru trenurile romanesti: iata cum se va scufunda CFR! Vezi cine va da lovitura decisiva

Asaftei Bogdan

Germania cere UE și SUA să „facă mai mult” pentru a ajuta Ucraina. Mesajul lui Scholz pentru Putin

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix