26.6 C
București
13 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Un nou incident la metrou. Călătorii s-au autoevacuat de urgență

Un nou incident la metrou. O garnitură de metrou s-a defectat, inregistrându-se degajări mari de fum. Călătorii s-au autoevacuat din tren.

Un nou incident a tulburat mersul trenurilor la metroul bucureștean. O garnitură de metrou s-a defectat, iar de sub vagonul al doilea a început să iasă fum fără flacără vizibilă. Incidentul a fost observat în stația Aviatorilor.

Toți călătorii aflați în acel moment în metrou au fost nevoiți să coboare în stație și să aștepte ca acesta să se retragă pentru a face loc unui alt tren. Călătorii au fost anunțați că „Trenul se retrage din motive tehnice”.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pompieri și paramedici SMURD. Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În luna aprilie un alt incident cu degajări de fum a blocat stația de metrou Costin Georgian. În această stație a ars izolația unui conductor electric pe o lungime de doi metri liniari. Circulația metroului a fost oprită pe ambele sensuri și nu au fost identificate victime.

Related posts

Organizațiile teroriste se apropie de România. Mesajul alarmant al unui politician din Ungaria

econtext

Unul din trei europeni votează acum anti-sistem

econtext

Lemnul taiat ilegal din Romania echivaleaza cu 0,3% din totalul lemnului recoltat

Asaftei Bogdan

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix