23.8 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Un ofiţer român a murit decapitat într-un port din China

Un ofiţer român şi-a pierdut viaţa pe o navă aflată în China, după ce a fost lovit în cap de două parâme. Lovitura a fost atât de puternică încât bărbatul a fost decapitat.

Sindicatul Liber al Navigatorilor (SLN) a anunţat, luni seara, că un ofiţer român şi-a pierdut viaţa pe o navă aflată într-un port din China după ce a fost lovit în cap de două parâme, fiind decapitat.

Sindicatul Liber al Navigatorilor a mai transmis că autorităţile din China fac cercetări cu privire la acest accident, iar familia marinarului ar trebui să primească un raport final despre eveniment.
“Pe o navă care se afla în China, în portul Qingdao, a avut loc un tragic accident care s-a soldat cu pierderea vieţii unui ofiţer român. NBP se afla la manevra pupa între două parâme încurcate care s-au întins în forţă lovindu-i casca şi capul acestuia.

Un ofiţer român

Lovitura a fost aşa de puternică încât capul fost desprins de corp. Decesul a survenit pe loc. Autorităţile din China şi compania fac investigaţii în privinţa acestui tragic accident. Familia trebuie să primească un raport final în care să se descrie împrejurările în care a avut loc accidentul, cum s-a întamplat şi cine se face vinovat (dacă sunt vinovaţi)”, a anunţat Sindicatul Liber al Navigatorilor.

Un ofiţer român a murit decapitat într-un port din China

SLN a mai transmis un mesaj tuturor marinarilor cu privire la condiţiile de muncă: ”Tuturor navigatorilor – mare atenţie – munciţi în siguranţă ! Orice aspect care vă poate pune viaţa în pericol trebuie să o raportaţi sindicatului şi autorităţilor”.

Related posts

Se schimbă pensiile românilor! Ministrul Muncii a spus clar: Există trei variante

econtext

Zelenski, la Bucureşti: Rusia nu trebuie să transforme Dunărea sau Marea Neagră într-o zonă moartă

econtext

Se prabusesc IMOBILIARELE! RAPORT: Piata imobiliara a scazut cu 41% in 2019! Urmeaza COLAPSUL din 2020

Vlad-Tătaru Andreea

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix