23.8 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Un tren rusesc a fost aruncat misterios în aer în ziua când Putin a reluat atacul asupra Kievului

Un tren de pasager rus a fost aruncat misterios în aer în ziua când Putin a reluat atacul asupra KIevuklui. O coincidență stranie care nu a fost, deocamdatăm explicată.

Un tren de pasager rus a fost aruncat misterios în aer în ziua când Putin a reluat atacul asupra KIevuklui. O coincidență stranie care nu a fost, deocamdatăm explicată. De la fața locului există o singură imagine publicată mai jos.

Un tren de marfă a deraiat în Rusia „din cauza intervenției unor persoane neautorizate”. S-a raportat că 19 vagoane ar fi deraiat „din cauza intervenției unor persoane neautorizate” în regiunea Ryazan din Rusia. Altfel zis, un atentat.

Autoritățile au afirmat că acest lucru nu a afectat circulația trenurilor de pasageri, dar nu există alte detalii. Postul de televiziune 112 a publicat fotografii de la fața locului. Potrivit acestora, a avut loc o explozie înainte de incident. Calea ferată a fost avariată, dar nimeni nu a fost ucis, scrie pravda.

Un tren rusesc a fost aruncat misterios în aer în ziua când Putin a reluat atacul asupra Kievuklui
Incindentul a avut loc, ieri, în ziua în care Putin a reluat bombardamentul asupra Kievului.

Serhii Popko, șeful administrației militare a orașului Kiev, a declarat că Rusia a tras o rachetă balistică Iskander spre Kiev în dimineața zilei de 11 noiembrie.

Administrația militară a orașului Kiev a raportat că o rachetă balistică, probabil o Iskander, a fost lansată spre oraș în jurul orei 08:00.

„După o lungă pauză de 52 de zile, inamicul a reluat atacurile cu rachete asupra Kievului! Racheta nu a ajuns la Kiev, deoarece forțele de apărare aeriană au distrus-o în apropierea capitalei.”

Administrația militară din regiunea Kiev a declarat că două rachete au lovit un câmp.

Context

Locuitorii capitalei au auzit explozii în dimineața zilei de 11 noiembrie. O alertă de raid aerian a fost emisă abia după mai multe explozii.

Ulterior, primarul Kievului, Vitalii Klitschko, a declarat că sistemele de apărare antiaeriană funcționau în apropierea Kievului, motiv pentru care s-au auzit explozii în oraș.

Related posts

Criza a rupt Romania in doua: salariile au urcat cu 50% in unele sectoare, dar s-au prabusit cu 30% in altele. Vezi cine a castigat/pierdut pariul cu criza

Asaftei Bogdan

Război în Israel, ziua 113. ONU, acuzat de implicarea în atacul Hamas. Anchetă de amploare

econtext

Discursul lui Putin: Rusia va face totul pentru a încheia războiul şi a eradica nazismul în Ucraina

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix