33.8 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Urmează să fie montate camere de supraveghere la toate școlile și grădinițele din Sectorul 4

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a comunicat cetățenilor din zona pe care o administrează că va avea loc instalarea de camere de supraveghere la toate școlile și grădinițele din sector. Această măsură are scopul de a asigura o stare de siguranță pentru copii. Siguranța celor mici reprezintă o prioritate atât pentru părinți, cât și pentru personalul didactic. Primăria Sectorului 4 se angajează să sprijine acest aspect prin montarea camerelor de supraveghere în toate instituțiile de învățământ din sector.

Anunțul a fost făcut de primarul Daniel Băluță pe pagina sa oficială de Facebook. Pe lângă asigurarea siguranței copiilor, primarul a subliniat că această inițiativă vizează și siguranța profesorilor. Iată mesajul transmis către bucureșteni:

Montăm camere video în toate școlile și grădinițele din sectorul nostru!
Este o măsură eficientă pentru a crește siguranța copiilor noștri și a cadrelor didactice, pe toată perioada în care aceștia se află în unitățile de învățământ.

Inițiativa Primăriei a fost întâmpinată cu entuziasm de bucureșteni, care consideră montarea camerelor de supraveghere o idee excelentă. Iată câteva dintre comentariile lăsate de oameni la postarea primarului:

  • „Siguranța copiilor primează, bravo!”
  • „Felicitări! Poate se mărește și numărul de agenți de securitate.”
  • „O inițiativă foarte bună, pentru siguranța copiilor.”
  • „O inițiativă minunată!”
  • „Excelenta idee.”

În plus, cetățenii au transmis primarului Daniel Băluță că ar dori ca astfel de camere de supraveghere să fie montate și în locurile de joacă pentru copii și în parcurile din Sector.

Același lucru trebuie și în parcurile pentru copiii din S4, arondate blocurilor pentru supravegherea mobilierului din dotare și utilizarea lor în scopul destinat (poate se diminuează distrugerea).

Rămâne de văzut dacă primarul va lua în considerare propunerea făcută de locuitorii din Sectorul 4.

Related posts

Se fac noi locuri de parcare în cartierul Militari din Sectorul 6

econtext

STRAINII AU MILIARDE de euro in bancile din Romania. VEZI in ce judete si-au plasat grosul banilor

Asaftei Bogdan

Accident grav, noaptea trecută, la intrarea în Pasajul Muncii din București

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix