28.1 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

USL castiga zdrobitor Capitala! VEZI CINE SUNT CANDIDATII DIN BUCURESTI SI ILFOV CARE VOR CASTIGA ALEGERILE

Cine vor fi noii deputati si senatori, cine va castiga alegerile parlamentare? Acestea sunt intrebarile care domina acum societatea romaneasca.

Econtext a demarat o serie de analize privind potentialii castigatori ai alegerilor, din toate judetele tarii. Iar singura modalitate de a vedea care vor fi viitorii deputati si senatori consta in sondajele de opinie.

Cele opt regiuni

In plus, am recurs la o metoda geografica, de a prezenta virtualii castigatori din cele opt regiuni de dezvoltare a Romaniei (Oltenia, Muntenia, Moldova, etc.).

Pe scurt, va prezentam care sunt posibilii castigatori, asa cum arata sondajele de opinie. Toate sondajele au fost culese din diferite publicatii, in special ziare locale, ziarele din aceste judete.

Pana acum, am prezentat viitorii parlamentari din regiunea Moldovei (Nord-Est, cu judetele Bacau, Botosani, Suceava, Neamt, Vaslui si Iasi) si din Dobrogea (Sud-Est, cu judetele Braila, Buzau, Galati, Vrancea, Constanta si Tulcea). Citeste aici despre viitorii senatori si deputati din Moldova si aici despre viitorii parlamentari din Dobrogea.

Mergem acum mai departe cu regiunea Bucuresti – Ilfov. Va aratam ce zic sondajele, cine sunt candidatii din Bucuresti si Ilfov care au cele mai ridicate sanse de a deveni membrii ai Parlamentului.

Pentru colegiile care nu au fost incluse, nu am gasit sondaje sau finalistii sunt cotati cu sanse egale (au acelasi procentaj in sondaje). Dar acestea sunt foarte putine.

Alegeri parlamentare

Dupa cum deja am mentionat, toate sondajele au fost culese din diferite publicatii, in special ziare locale, ziarele din aceste judete.

Econtext nu este la prima analiza privind alegerile parlamentare. Iata alte analize pe aceasta tema:

 

LISTA CANDIDATILOR CARE AU PIERDUT DEJA ALEGERILE! Adio, Dan Diaconescu, Monica Ridzi, Ialomitianu, Grapini, Branza. Vezi LISTA intreaga

VIN ALEGERILE, pe cine votam? IATA care sunt cei mai harnici si cei mai lenesi senatori

FINALA BANILOR la alegerile parlamentare: USL va castiga in 22 de judete, iar ARD in 16. Vezi cum iese castigator Dan Diaconescu in fata lui Victor Ponta!

BILANT NEGRU PENTRU USL dupa sase luni de guvernare: 61 de masuri negative – 5 pozitive! Inflatia s-a triplat, economia a intrat in picaj, fondurile europene au inghetat

 

Bucuresti si Ilfov

Prima concluzie care se poate afirma despre Bucuresti si Ilfov este ca USL va castiga detasat alegerile. De mult nu a fost o majoritate mai zdrobitoare in Capitala (+ Ilfov) ca la aceste alegeri, dupa cum arata sondajele de opinie. In total, avem 32 de colegii pentru Camera Deputatilor (28 in Bucuresti, 4 in Ilfov) si 14 pentru Senat (12 in Bucuresti, 2 in Ilfov).

Pe ansamblu, am identificat potentialii castigatori din 30 de colegii. Iar USL conduce detasat! Astfel, USL ar castiga alegerile in 24 de colegii (15 deputati si 9 senatori), pe cand ARD ar castiga doar in 6 colegii (3 deputati si 3 senatori).

Nici un candidat de la PP-DD nu ar ajunge in Parlament din Bucuresti si Ilfov. Dar, sa subliniem, acestea sunt datele pentru colegiile pentru care am gasit sondaje si, in plus, sunt voturile dinainte de reatribuire.

 

 

Dar IATA cine sunt acesti 30 de candidati din Bucuresti si Ilfov care ar putea deveni deputati si senatori:

http://www.econtext.ro/eveniment–2/politic/usl-castiga-zdrobitor-capitala-vezi-cine-sunt-candidatii-din-bucuresti-si-ilfov-care-vor-castiga-alegerile.html

Related posts

Armata israeliană așteaptă o „decizie politică” pentru a începe ofensivă terestră în Fâșia Gaza

econtext

CE SPUN SONDAJELE: Cine castiga alegerile in Moldova. VEZI care sunt viitorii deputati si senatori din Neamt, Suceava, Vaslui, Bacau, Botosani si Iasi

Asaftei Bogdan

Imagini cumplite de pe frontul de la Avdiivka. Soldați ruși făcuți bucăți: ucrainenii trag cu tunul de pe Bradley direct în ei

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix