30.3 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Vacanta de 1 Mai: La munte sau la mare? Iata care sunt preturile practicate de hotelieri

Vacanta de 1 Mai se apropie, iar decizia pe care trebuie s-o luam este unde o petrecem: mare sau munte? Tarifele practicate de hoteluri si pensiuni sunt accesibile, ceea ce ii face optimisti pe proprietarii de unitati de cazare.

Tarifele de pe litoral pentru vacanta de 1 Mai pornesc de la 7 euro pe noapte la un hotel de doua stele si ajung la 15-20 euro pe noapte pentru hotelurile de trei sau patru stele, preturi similare cu cele de anul trecut, potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

La munte, insa, tarifele variaza, in perioada 14 aprilie- 14 iunie, intre 160 de lei si 370 de lei pentru un pachet de cinci nopti prin programul “O saptamana la munte”.

Tarifele pentru un loc, la un sejur de 5 nopti, fara servicii de masa, sunt de 161 de lei la un hotel, vila sau cabana de doua stele, 259 de lei la o unitate de trei stele si 368 de lei la 4 stele.

Durata unui sejur este de 5 nopti, incepand duminica si terminand vinerea, in perioada 14 aprilie-14 iunie 2013. Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti, in ordinea inscrierilor.

https://econtext.ro/economie/turism/vacanta-de-1-mai-la-munte-sau-la-mare-iata-care-sunt-preturile-practicate-de-hotelieri.html

Related posts

Harta creditelor! Cine se imprumuta mai mult in Romania: companiile sau populatia? Vezi situatia din fiecare judet

Asaftei Bogdan

Se fură ca în codru din magazine. A dispărut marfă de miliarde

econtext

Becali își vinde palatul?! O ambasadă a pus pe masă 25 de milioane de euro!

Moise Lidia

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix