33.8 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Veste bună pentru bucureștenii din Sectorul 6! Se pot face programări online pentru buletine la Evidența Persoanelor

Primăria Sectorului 6 a anunțat o nouă opțiune convenabilă pentru bucureșteni în ceea ce privește Evidența Persoanelor pentru buletinele de identitate. Prin intermediul paginii lor de Facebook, au comunicat că acum locuitorii din acest sector pot efectua programările online pentru a-și obține sau reînnoi buletinele.

Prin această soluție digitală, cetățenii nu mai sunt nevoiți să aștepte în cozi sau să completeze o serie de documente. În acest fel, a fost pusă la dispoziție o alternativă rapidă și eficientă pentru efectuarea acestor proceduri.

Primăria Sectorului 6 a creat un ghișeu virtual special pentru programările online, ceea ce înseamnă că rezervarea unui loc în coadă a devenit mult mai ușoară. Persoanele interesate pot face aceste programări online în cadrul sediilor din Militari (Cora Lujerului) și Drumul Taberei (Orizont). În curând, în aproximativ două săptămâni, va fi posibil să efectuezi programări și la noul sediu din Giulești.

Gata! Te poți programa online la Evidența Persoanelor pentru buletine!
Alegi data și ora când ai timp să ajungi la sediu și ai posibilitatea să completezi datele și să depui documentele.
Cu ele vii doar în original pentru a fi validate de către funcționarul public.
Totul va dura câteva minute. Fără stat la coadă, fără completat hârtii, a declarat PS6.

Pe lângă această inițiativă, primarul Ciprian Ciucu a anunțat că în viitorul apropiat, programările online vor deveni disponibile și pentru înregistrarea nașterilor, căsătoriilor și deceselor.

Pentru a efectua programări online pentru buletine, cetățenii pot intra AICI.

La data de 24 iulie 2023, a fost inaugurat un nou sediu pentru Evidența Persoanelor în Sectorul 6, amplasat pe Calea Giulești, numărul 125.

Această locație din Calea Giulești dispune de 7 birouri complet echipate cu tehnologie modernă, inclusiv aparate foto, calculatoare, software și copiatoare, pentru a oferi un proces eficient și rapid. Acestă dotare ajută bucureștenii să evite drumurile inutile pentru diverse formalități.

Primarul Sectorului 6 a subliniat că în cadrul acestui sediu există și un dispozitiv pentru efectuarea plăților taxelor locale, precum și pentru alte plăți legate de utilități. De asemenea, spațiul de arhivare este bine organizat și funcțional.

Acest nou centru a fost deschis pentru a deservi comunitățile din cartierele Giulești, Crângași și Grozăvești/Regie.

Toate sediile, inclusiv cele din Militari și Drumul Taberei, sunt modernizate și dotate cu sistem de aer condiționat, pentru confortul cetățenilor, după cum a menționat primarul.

Toate sediile noastre sunt din acest an modernizate, informatizate, curate, cu aer condiționat.

Related posts

Volodimir Zelenski va vizita România, spune premierul Ucrainei, fără a da mai multe detalii

econtext

Polițiștii locali i-au confiscat unui operator economic suma de 640.320 lei pentru ignorarea măsurii de suspendare a activității comerciale

econtext

Au fost finalizate lucrările la baza de tratament pentru recuperare din cadrul „Centrului Floare Roșie”

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix