23.9 C
București
24 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Veste bună pentru cei care merg la cumpărături cu mașina! Parcarea în Piața Norilor este gratuită în primele 30 de minute

O veste pozitivă pentru locuitorii din București care aleg să meargă cu mașina la cumpărături: în Piața Norilor, prima jumătate de oră de parcare este oferită gratuit. Daniel Băluță încurajează pe cei interesați să profite de această oportunitate.

Daniel Băluță îndeamnă rezidenții bucureșteni să utilizeze parcajul din Piața Norilor când se apropie pentru a face cumpărături, astfel încât să se evite aglomerația în trafic și posibile penalizări.

În plus, pe pagina sa oficială de Facebook, primarul Sectorului 4 a comunicat că primii 30 de minute de parcare în zonă sunt cu titlu gratuit.

Ați folosit până acum parcarea de la Piața Norilor?
Dacă nu, vă invit s-o accesați de fiecare dată când mergeți să vă cumpărați produse proaspete de la producătorii noștri autohtoni! Așa, nu doar că nu veți mai bloca circulația și veți evita posibile sancțiuni, ci veți parca în condiții civilizate și sigure!
PS: Nu uitați că primele 30 de minute de parcare sunt gratuite!

Pe data de 14 iulie, Piața Norilor a fost solemn inaugurată și se găsește pe strada Constantin Rădulescu-Motru, în Sectorul 4.

Piața Norilor reprezintă unul dintre cele mai avansate spații comerciale din București și, chiar dacă are dimensiuni limitate, oferă facilități de depozitare și încăperi frigorifice, ascensoare pentru comercianți și scări rulante pentru a asigura o accesibilitate crescută în toată clădirea.

Această piață dispune de 47 de locuri de parcare la nivelul solului, dintre care două sunt dotate cu stații de încărcare pentru vehicule electrice. Pe lângă acestea, un localnic care a vizitat piața a afirmat că produsele oferite sunt românești și extrem de delicioase.

De asemenea, Piața Norilor este echipată și cu o zonă de relaxare, unde rezidenții din București se pot opri pentru a se odihni după sesiunea de cumpărături.

Am urcat cu scările rulante ( este și lift ), și am ajuns. Un pic cu teamă, pentru că erau mulți (vorba lumii pe Facebook), care ne spuneau că o să fie scumpă. Piața este foarte frumoasă, civilizată, practică și plină de produse românești la prețuri foarte bune. Am luat niște piersici senzaționale la 7 lei kg, cireșe frumoase la 14 lei și caise la 7 lei kg.

Related posts

Plata la gaze în rate?! ANRE a făcut anunțul!

Avramescu Radu

Echipele ADPDU Sector 6 au început lucrările de reparații și de reabilitare în Parcul Crângași

econtext

Nicușor Dan: Contracandidatul meu va fi cel al PSD-ului. Invitația de la PNL mă onorează, dar voi candida independent

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix