30.3 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Veste cumplită despre Vladimir Putin! Ce se întâmplă cu președintele Rusiei: Nu are prea mult de trăit…

Șeful Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării din Ucraina, Kirill Budanov, a lansat mai multe informații de ultim moment. Acesta susține că boala lui Vladimir Putin progresează, motiv pentru care președintele rus abuzează de droguri.

Așadar, șeful Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării din Ucraina a spus într-un interviu cu bloggerul Serghei Ivanov că Vladimir Putin are „probleme cu consumul excesiv de droguri”.

„Sper că acest om nu are prea mult de trăit”, a mai spus Kirill Budanov, conform FAKTY.

Budanov a fost întrebat dacă președintele rus Vladimir Putin ar putea fi eliminat. De asemenea, acesta a fost întrebat și dacă președintele rus ar putea fi eliminat cu o „tabagă” și înlocuit cu un nou tiran. Astfel, Kirill Budanov a dat un răspuns clar: „da”.

Întrebarea a fost o referire la uciderea împăratului rus Paul I, care a fost bătut până la moarte cu o cutie de aur.

Totodată, șeful Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării i-a comparat pe luptătorii mercenari inamici ai așa-ziselor PMC-uri cu soldații armatei agresorului, spunând că „wagneriții” au o pregătire mult mai bună și au arătat eficiența maximă pe câmpul de luptă, spre deosebire de armata rusă.

Oficialul spune că Prigojin poate câștiga lupta pentru putere în Rusia
Mai apoi, acesta a susținut că patronul Wagner, Evgheni Prigojin, ar putea câștiga lupta pentru putere în Rusia.

„Viitorul său politic depinde de supraviețuirea lui fizică, pentru că există prea multe forțe în Rusia care vor să-l elimine. Evident, va încerca să se apere, pentru el aceasta nu este nici măcar o chestiune de exil sau închisoare – o luptă pe viață și moarte.

Cel mai rău – că ceea ce istorisește Prigogine este în mare parte adevărat. Există unele lucruri despre care nici nu le pot susține că sunt greșite, pur și simplu au o tentă ambivalentă. Le puteți percepe în două moduri. Dar 80% din ceea ce transmite el este în general adevărat. Absolut curat. Există, de asemenea, momente inconfortabile, să spunem”, a completat Kirill Budanov.

Șeful Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării din Ucraina a remarcat apoi că luptele dintre Ministerul Rus al Apărării și Wagner s-au agravat și mai mult în ultima vreme.

Potrivit oficialului din Ucraina, conducerea militară a Rusiei este vinovată de faptul că Wagner nu mai are obuze și sprijin militar.

Related posts

Prognoza meteo pe următoarele două săptămâni: Vine frigul!

econtext

ANM a emis cod portocaliu și cod galben. Toată țara va fi cuprinsă de vânt și vijelii. HARTĂ

econtext

Răspunsul dezarmant al președintelui Iohannis la întrebarea de ce a cheltuit România mai puțini bani decât trebuia pentru apărare

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix