14.8 C
București
15 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Veste tragică pentru Culiță Sterp! Doliu în familia artistului!

Familia lui Culiță Sterp trece prin momente grele. Sora artistului a făcut un anunț dureros. O persoană din familia lor s-a stins din viață și a lăsat în urmă multă durere. Vestea decesului a fost primită greu, iar Ileana Sterp s-a arătat profund afectată, conform cancan.ro.

Ileana Sterp este în doliu. Bunicul soțului ei, părintele Ioachim, s-a stins din viață astăzi, 14 ianuarie. Bărbatul împlinise 93 de ani și, de vreme îndelungată, slujea la Mănăstirea Măgura. Familia Ilenei Sterp era extrem de apropiată de „Moșul”, așa cum i se spune. Chiar ieri, 13 ianuarie, „Moșul” a împlinit 93 de ani, iar Ileana Sterp și familia sa l-au vizitat. A fost ultima dată când l-au văzut.

Ileana Sterp le-a dat vestea cea tristă și fanilor din mediul online. Sora lui Culiță a scris câteva rânduri în memoria rudei sale.

„De azi, ochii tăi blânzi ne privesc din Cer! Părintele Ioachim a împlinit ieri 93 de ani, tot ieri l-am văzut pentru ultima dată în viață, dar el nu ne-a mai privit, doar ne-a auzit. Sufletul lui se pregătește să plece în pace la Domnul… Ne va lipsi zâmbetul, bunătatea și blândețea ta, moșul nostru scump și drag!

Să te rogi pentru noi de acolo de Sus așa cum ai făcut-o atâția zeci de ani! Gândul nostru va fi mereu la tine, atât cât vom trăi! Luni, ora 12.00 va avea loc slujba de înmormântare la Mănăstirea Măgura Jinei.”, a fost mesajul transmis de Ileana Sterp, pe pagina sa de Instagram.

Ileana Sterp, în doliu
Familia Ilenei Sterp este zguduită de trecerea în neființă a părintelui Ioachim. „Moșul” le era foarte apropiat, iar anul trecut și micuța Carla a făcut cunoștință cu el. În data de 13 ianuarie a anului trecut, toată familia Ilenei a mers în vizită la „Moșul” pentru a-l sărbători. Micuța Carla s-a aflat și ea printre cei prezenți la petrecere și l-a îndrăgit imediat pe părintele Ioachim.

„Este prima aniversare a moșului la care participă și Carla. Anul trecut, când a împlinit 91 de ani, eram însărcinată. Doamne, cât de fain pregătești tu lucrurile pentru toți oamenii!”, spunea Ileana Sterp, în urmă cu un an.

Related posts

Alertă maximă la granița României! MApN a făcut anunţul chiar acum

econtext

Prognoza meteo, 8 octombrie. Toamna ne bate încet la uşă. Unde rămâne cald

econtext

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a transmis noi informații privind lucrările ce vor avea loc în Parcul Lacul Morii

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More