15.3 C
București
6 iunie 2023
econtext.ro
AGROPORT Recomandate

Vizită a crescătorilor români la ferma cu 25.000 vaci din Qatar! „în Qatar nu se importă lapte! își protejează și dezvoltă brandul!”

Baladna este cea mai mare fermă de vaci din Qatar, cu un efectiv de 25.000 de capete, spun crescătorii de vaci din Asociația Crescătorilor de Vaci Bălțata Românească, ACVBR Sim, care au vizitat-o recent, potrivit agroinfo.ro.

„Vă oferim câteva informații tehnice, interesante despre ce înseamnă o fermă care are un efectiv total de 25.000 de capete, din care zilnic se mulg peste 11.000 de vaci, cu o producție medie de minim 38 litri/zi .

50 de vaci fată zilnic, furajarea se realizează de 4 ori pe zi, cantitatea medie de mâncare administrată zilnic la vaci fiind de 29 kg , 100% importată.
Biosecuritatea, managementul fermei și strategia de promovare și vânzare a celor peste 250 de produse, fac ca marca Baladna să fie cea mai cunoscută în Qatar și nu numai.

Cei aproape 2000 de angajați acoperă tot lanțul de producție, de la furca la furculiță, fabrica de procesare lapte lucrând 24 de ore /zi, 7 zile din 7, procesând 400.000 de litri de lapte crud / zi.

În Qatar Nu se importă lapte! își protejează și dezvoltă brandul!

Întreaga fermă se intinde pe peste 300 de hectare, iar disciplina și organizarea sunt lucruri firești fără de care nu ar putea funcționa acest business!

Delegația României a avut ocazia de a fi oaspetele firmei Baladna,” a scris echipa ACVBR Sim, pe Facebook.

Related posts

Smiley și Gina Pistol, experiență împreună în premieră! „Nu pot să vă spun câtă muncă de lămurie am dus”

Cazaban Emilia

Bani depozitați cu 1,7% mai mult de către populație și bănci în Februarie 2023!

Popescu Dan Cristian

Schimbare importantă care-i privește pe bugetari! „Avem nevoie de tineri în rândul funcţionarilor publici”

admin

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More