16.4 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Vladimir Putin, atacat din interior! Anunț de la Moscova: Nu poate spune două cuvinte

În cursul zilei de miercuri, 14 iunie, președintele Vladimir Putin a susținut un discurs care a fost aspru criticat de doi lideri importanți de la Moscova.

Doi lideri importanți de la Moscova au criticat foarte dur discursul președintelui Vladimir Putin în fața propagandiștilor.

Ultranaționalistul Igor Girkin l-a criticat pe liderul de la Kremlin fără menajamente, subliniind că discursul a spulberat optimismul simțit în prima săptămână a ofensivei ucrainene.

„Discursul de astăzi (14 iunie – n.r.) al Comandantului Suprem către corespondenții de război a spulberat instantaneu tot optimismul reținut pe care îl simțisem cu privire la prima săptămână a ofensivei inamice”, spunea Igor Girkin pe canalul său de Telegram, adăugând „Nu pot să descriu altfel decât în ​​cuvintele domnului Shvonder din „Inima de câine” (o novelă satirică de Mihail Bulgakov – n.r.): Este… un fel de rușine!”.

Forțele ruse au recunoscut distrugerea barajul Kahovka
Potrivit lui Illya Poolaryov, șeful opoziției armate ruse, într-un interviu acordat publicației Kyiv Post, Putin a recunoscut efectiv că forțele ruse sunt responsabile pentru distrugerea barajului Kahovka. Poolaryov a mai afirmat că liderul de la Kremlin și-a exprimat sprijinul pentru Ministerul rus al Apărării în disputa cu Evgheni Prigojin, șeful Wagner PWC.

„El (Putin – n.r.) a recunoscut că a distrus barajul Kahovka – spunând că ucrainenii nu vor putea avansa acolo. Al doilea punct important din discursul lui Putin a fost că a susținut decizia Ministerului Apărării cu privire la Prigojin”, a spus Ponomaryov.

Distrugerea hidrocentralei Kahovka a perturbat contraofensiva Ucrainei

În cadrul întâlnirii, Putin a remarcat că distrugerea centralei hidroelectrice de la Kahovka a împiedicat contraofensiva Ucrainei, deși a exprimat că ar fi fost preferabil ca incidentul să nu se fi produs.

„Voi spune un lucru ciudat, dar, din păcate, (distrugerea hidrocentralei Kahovka – n.r.) a perturbat contraofensiva lor. Este mai bine pentru noi pentru că ar fi fost destul de rău pentru ei să avanseze acolo”, a spus Putin în discuția din 14 iunie cu propagandiștii ruși.

Rușii, sceptici cu privire la declarațiile lui Vladimir Putin

Insinuarea lui Putin că rușii au obținut un avantaj din distrugerea barajului, care a întârziat contraofensiva armatei ucrainene, a generat nemulțumire.

Anumiți ruși și-au exprimat scepticismul cu privire la afirmațiile lui Putin potrivit cărora partea ucraineană a provocat intenționat explozia barajului pentru a perturba contraofensiva.

„Deci, ei [ucrainenii] și-au întrerupt contraofensiva? Înțelept”, scrie un comentator.

Unii ruși sunt de acord cu Putin

Sunt unii care susțin declarația lui Putin și îi consideră pe ucraineni responsabili pentru explozia de la hidrocentrala de la Kahovka.

„Totul este real! Putin a făcut o treabă grozavă! Totul este clar și fără niciun PR. Narco-fuhrerul (Zelenski) a creat un dezastru umanitar. Consecințele urmează să vină”.

Există persoane care sunt nemulțumite de discursul lui Putin, considerându-l absurd, și își exprimă sprijinul pentru ultranaționalistul Girkin, care denunță discursul ca fiind rușinos.

„Imbecilul ăla bătrân nu poate spune două cuvinte împreună!”, a scris un internaut. „Aștept cu nerăbdare ce va spune Prigojin. Chiar și cei cu leziuni cerebrale care au fost în război vin cu gânduri mai bune”.

Related posts

Putin oferă 200.000$ recompensă pentru fiecare F-16 doborât. Cât a dat pentru un tanc Abrams?

econtext

Topul celor mai categorice victorii si al celor mai dramatice infrangeri de la alegerile locale

Asaftei Bogdan

Câți ruși au fost arestați la înmormântarea lui Aleksei Navalnîi. ”Putin, criminal!”

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix