28.1 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Vladimir Putin nu va supraviețui! Anunțul venit din SUA: Este improbabil

Fostul secretar de stat al SUA, Henry Kissinger, a aruncat o privire atentă asupra războiului din Ucraina. Astfel, acesta a subliniat că Vladimir Putin nu va supraviețui din punct de vedere politic unei înfrângeri în fața Kievului.

Fostul secretar de stat american Henry Kissinger a declarat recent că președintele Vladimir Putin s-ar putea lupta să rămân la putere în cazul în care Ucraina va forța Rusia să renunțe la agresiunea militară și să accepte un acord de pace cu Europa.

Vladimir Putin s-ar putea lupta să rămân la putere

„Mi-aș dori o Rusie care să recunoască faptul că relațiile sale cu Europa trebuie să se bazeze pe un acord și pe un fel de consens și cred că acest război, dacă se va încheia în mod corespunzător, ar putea face acest lucru realizabil” , a declarat Kissinger într-un interviu acordat pentru Bloomberg.

De asemenea, acesta a fost întrebat dacă șeful de la Kremlin ar putea supraviețui la putere în cazul în care războiul ar avea un astfel de deznodământ.

„Este improbabil”, a mai spus Henry Kissinger pentru sursa menționată.

Totodată, acesta a spus și că este important ca Ucraina să iasă din război ca o democrație puternică și este de preferat să se evite „dizolvarea Rusiei sau reducerea Rusiei la o impotență plină de resentimente”, deoarece acest lucru riscă să alimenteze noi tensiuni.

Vladimir Putin l-a primit în mod frecvent pe Kissinger în Rusia în timpul guvernării sale

Mai apoi, acesta a susținut că Henry Kissinger este o „figură de tip Dostoievski, asaltată de ambivalențe și aspirații neîmplinite” , care este foarte capabil să exercite puterea ca lider și care a folosit-o „în mod excesiv” în legătură cu Ucraina.

Amintim că Vladimir Putin l-a primit în mod frecvent pe Kissinger în Rusia în timpul guvernării sale de aproape un sfert de secol la Kremlin și a declarat la o întâlnire din 2012 că relația lor se întinde de la mijlocul anilor 1990, când era viceprimar al orașului Sankt Petersburg.

Vladimir Putin a fost atât moștenitorul unei perspective rusești tradiționale

Acesta a mai spus pentru sursa menționată și că Vladimir Putin a fost atât moștenitorul unei perspective rusești tradiționale, cât și o persoană care a crescut pe străzile din Leningrad, în prezent Sankt Petersburg, unde mai mult de jumătate din populație a murit de foame în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și s-a confruntat cu o amenințare constantă.

„A tradus acest lucru prin faptul că nu a vrut niciodată ca puterea militară europeană să fie la îndemâna Sankt-Petersburgului și a orașelor mari precum Moscova” și a reacționat „la limita iraționalității” la expansiunea acesteia, a completat Henry Kissinger.

Related posts

TOPUL judetelor in functie de numarul somerilor din mediul privat. Vezi cati someri din sistemul public/privat sunt in fiecare judet

Asaftei Bogdan

Rusia își echipează submarinele nucleare cu rachete hipersonice Zircon

econtext

Inundatii Libia. Dezastrul care a produs moartea a 20.000 de oameni, putea fi evitat

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix