33.4 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Vladimir Putin, prima reacție în urma revoltei lui Prigojin: „Această răzvrătire internă este o lovitură mortală pentru noi. Situația din Rostov rămâne complicată”

Președintele rus Vladimir Putin a ținut sâmbătă un discurs în care a vorbit despre ceea ce el susține că este o revoltă a lui Evgheni Prigojin.

Potrivit acestuia, situaţia din jurul Rostovului rămâne „foarte complicată”.

Vladimir Putin, prima reacție după revolta lui Prigojin. Aceasta este o campanie aventurieră criminală. Este echivalentă cu o revoltă armată. Rusia se va apăra.

Luptăm împotriva anarhiei şi a capitulării. Luptăm pentru viaţa şi securitatea cetăţenilor noştri şi pentru integritatea noastră teritorială.

Este o încercare de a ne submina din interior. Aceasta este trădare”, a declarat liderul de la Kremlin, potrivit Sky News.

Principalele declarații ale președintelui rus
„Ne vom apăra patria”

„Aceasta este trădare față de cei care luptă pe front. Un cuțit în spate pentru ruși. Trebuie să facem orice să oprim asta”

„Măsurile pe care le vom lua vor fi extrem de dure”

„Cei responsabili vor fi aduși în fața judecății”

„Au fost luate măsuri restrictive în Moscova”

„Situația din Rostov rămâne complicată”

„Ca președinte al Rusiei, comandat suprem al Armatei și cetățean rus fac tot ce pot să resping asta”

„Luptăm împotriva anarhiei și a capitulării”

„Această răzvrătire internă este o lovitură mortală pentru noi”

„Cei care s-au răzvrătit au trădat Rusia și îi îndemn pe toți cei implicați să înceteze orice fel de participare la un conflict armat”

Related posts

Pe măsură ce rivalitatea dintre SUA și China se intensifică, aliații din Asia își sporesc cheltuielile militare

econtext

Momentul în care Ucraina distruge un sistem antitanc cu tot cu muniție. O rachetă, 10.000 $

econtext

Scandal între Zelenski și Scholz pe rachetele Taurus

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix