9.4 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Vlăduța Lupău, foc și pară pe Georgiana Lobonț?! „Ne place circul, minciuna, hate-ul, intriga”

Vlăduța Lupău o face praf pe Georgiana Lobonț în mediul online?! Ce spune despre presupusul divorț al artistei, potrivit ciao.ro.

Vlăduța Lupău nu a mai suportat și a răbufnit în mediul online. Scandalurile din ultimele zile sunt foarte comentate pe rețelele de socializare. Vlăduța acuză unele persoane că aruncă cu hate în vedete și că le place să vadă scandaluri.

Vlăduța Lupău o face praf pe Georgiana Lobonț?!

Cel mai comentat subiect a fost în ultimul timp divorțul Georgianei Lobonț. Oamenii au lăsat sute de comentarii în mediul online cu privire la acest presupus divorț. Astfel, Vlăduța Lupău a lăsat un story pe Instagram, însă ea spune că nu se referă la niciun subiect anume.

„Am un moment de „of”. De câteva zile, pe Facebook, YouTube, Instagram, TikTok există circ, numai circ ieftin și ăsta prinde, aduce cifre, like-uri, vizualizări. Ăștia suntem, îmi dau seama că ăștia suntem și, nu știu, m-aș bucura să știu că nu doar românii, dar cred că doar noi suntem.

Ne place circul, minciuna, hate-ul, intriga, pentru că sunt comentarii de hate care au mii de aprecieri, adică vi se umple inima când vedeți un comentariu răutăcios. Aici nu fac referire la vreun subiect anume, pentru că am văzut… nu știu, de la artiști la oameni de afaceri, la make-up artiști, tot.”, a declarat Vlăduța Lupău în mediul online.

După o oră, Vlăduța Lupău s-a gândit să nu își expună părerea pe rețelele de socializare și să-și șteargă mesajele transmise pe Instastory. Ulterior, cântăreața s-a răzgândit și și-a asumat faptul că acest lucru ar putea stârni o mulțime de reacții negative din partea urmăritorilor ei.

„M-am gândit să șterg story-ul de mai devreme, dar nu-l șterg și dacă mă enervez îl postez și pe TikTok, pentru că acolo e marea putere a oamenilor, acolo e forța internetului, acolo ar trebui votat și președintele, dacă mă întrebați pe mine, acolo e circul adevărat. Ăștia suntem, niște circari și, din păcate, circul, prosteala aduce bani, faimă, vizualizări.”, a mai adăugat Vlăduța pe conturile sale de socializare.

În plin scandal de divorț Georgiana Lobonț a plecat din Maldive!

Soțul Georgianei Lobonț a anunțat că divorțează în timp ce se aflau în Maldive. După ce s-a iscat un întreg scandal și cu Armin Nicoară, fiind acuzat că a separat cuplul nașilor, apele s-au mai calmat. Se pare că, cei doi soți au uitat de divorț și și-au continuat liniștiți vacanța.

Astfel, Georgiana Lobonț a postat fotografii din Maldive în timp ce se sărută și se ține de mână cu soțul. Acum a venit vremea să se întoarcă acasă pentru noi proiecte. Artista a postat un video în care spunea că a fost frumos în vacanță, dar s-a terminat.

„Gata vacanța. Venim acasă și începem munca.Tocmai ce a sosit momentul să plecăm spre casă, așa că vă pupăm, a fost tare frumos, într-adevăr a fost și mult, data viitoare am zis că facem puțin altfel, o să stăm 5-6 nopți pe o insulă și încă 5-6 nopți pe o altă insulă. Ne place să stăm pentru că este frumos.”, a declarat Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare.

Soțul Georgianei Lobonț a declarat că divorțează

Rareș Ciciovan a fost cel care a mărturisit că mariajul lor s-a terminat, însă nu au înaintat actele de divorț. În urma postărilor din mediul online, se pare că cei doi s-au răzgândit în privința unei separări.

”Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a spus Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț, pentru spynews.ro.

Related posts

Fără viză în SUA? Detalii despre proiectul de lege!

Cazaban Emilia

Traficul de persoane a crescut de la izbucnirea războiului din Ucraina. În România, presiune şi mai mare pe un sistem deja deficitar

econtext

Klaus Iohannis, propus pentru șefia NATO. Răspunsul Alianței

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More