9.4 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Volodimir Zelenski va vizita România, spune premierul Ucrainei, fără a da mai multe detalii

Premierul Ucrainei, Denîs Șmîhal, a declarat că președintele Volodimir Zelenski va veni în România. Oficialul ucrainean nu a oferit însă niciun detaliu.

“Cred ca președintele Volodimir Zelenski  va veni în România, nu pot spune data, dar știu ca o va face”, a declarat la Digi24 Denîs Șmîhal.

Volodimir Zelenski va vizita România, spune premierul Ucrainei

Vizita premierului ucrainean vine la câteva luni după vizitele ministrului afacerilor externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, și a ministrului ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov, din luna aprilie.

Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu omologul său ucrainean, Denys Shmyhal, vineri, la București, iar la final a anunțat că a fost stabilit obiectivul de dublare a tranzitului de cereale ucrainene prin România în perioada următoare, „de la 2 milioane de tonă pe lună acum, la 4 milioane de tone”.

Premierul României a reafirmat sprijinul pentru Ucraina și a vorbit și despre rolul major pe care îl joacă țara noastră în exportul de cereale ucrainene.

Related posts

Rusia ameninţă România. Linia roșie impusă de Moscova oficialilor de la București

econtext

Pique și noua iubită, fără scrupule pe net! Au făcut totul public!

Avramescu Radu

Japonezii construiesc orasul viitorului – Fujisawa Sustainable Smart Town

Asaftei Bogdan

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More