21.2 C
București
30 septembrie 2023
econtext.ro
Recomandate RENOVATIO

WOW! Mai bogat cu 1 miliard de euro într-o secundă! Vezi cum a reușit un dezvltator din India să se îmbogățească peste noapte!

Un dezvoltator de top din India a vândut 1.137 de apartamente în timp record. De doar trei zile a fost nevoie ca acesta „să rămână fără” noile locuinţe luxoase, care au costat aproape un milion de euro fiecare. De „vină” ar fi indienii bogaţi, care şi-au intensificat în ultima vreme investiţiile în imobiliare, scrie observatornews.ro.

Compania DLF Ltd. a strâns peste 970 de milioane de euro din vânzarea apartamentelor de lux din Gurugram, lângă New Delhi, au declarat reprezentanţii acesteia, potrivit Bloomberg. Toate unitățile din proiect, care vor avea cinci turnuri întinse pe 10 hectare, sunt epuizate, a spus dezvoltatorul.

Indienii înstăriți cumpără tot mai mult în ultima vreme, de la mașini de lux la case scumpe, pe măsură ce averea lor crește. Nouă din 10 persoane bogate și-au văzut averea şi mai mare în 2022, potrivit unui raport Knight Frank din ianuarie, care a enumerat imobiliarele printre domeniile de top în care aceştia investesc.

Totuși, așa-numita accesibilitate pentru achiziţionarea de locuințe, pentru o gospodărie medie din națiunea din Asia de Sud, a înregistrat o scădere anuală în 2022, a spus firma de consultanță imobiliară într-un raport. Peste 95% dintre cumpărătorii de la proprietatea Gurugram sunt persoane fizice care au cumpărat proiectul pentru utilizare finală, conform declarației DLF.

Related posts

SUA anunță o asistență militară suplimentară de 2,1 miliarde de dolari pentru Ucraina

econtext

A început expertizarea pentru consolidarea clădirii monument istoric unde a funcționat BNR și Creditul Funciar Rural

econtext

Proteste dure în Franța! S-a lăsat cu răniți în duelurile dintre protestatari și jandarmi!

Nemeșan Iulian

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More