5 C
București
2 decembrie 2023
econtext.ro
Recomandate TURISM

Zboruri suspendate de urgență! Nu se mai pleacă și nu se mai intră în Republica Moldova!

Wizz Air a suspendat, începând de marți, 14 martie, cursele către şi dinspre Chișinău, invocând „riscul de securitate ridicat, dar nu iminent” din spaţiul aerian al Republicii Moldova.

„Siguranța pasagerilor și a echipajului rămâne prioritatea numărul unu a Wizz Air, iar ca urmare a evoluțiilor recente din Moldova și a riscului ridicat, dar nu iminent, din spațiul aerian al țării, Wizz Air a luat decizia dificilă, dar responsabilă, de a suspenda toate zborurile către Chișinău începând cu data de 14 martie.

După data de 14 martie, Wizz Air va oferi zboruri suplimentare din Iași, pentru a sprijini pasagerii din Chișinău”, transmite Wizz Air.

Compania a anunţat în urmă cu două săptămâni că va oferi zboruri suplimentare din Iași, pentru a sprijini pasagerii din țara vecină.

Drept urmare, Wizz Air pune la dispoziţia pasagerilor o nouă cursă Iaşi-Berlin şi va creşte frecvența zborurilor de la Iaşi către Barcelona, Milano, Roma, Londra sau Dortmund.

Rutele de la Chișinău către Budapesta şi Praga vor fi suspendate fără o alternativă directă, care să le înlocuiască.

„Clienții afectați, care au rezervat bilete direct prin wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene, vor fi notificați prin e-mail și pot opta pentru rezervarea gratuită a unui alt bilet, pentru rambursarea a 120% din tariful inițial achitat sub formă de credit pentru rezervări viitoare sau rambursarea a 100% din prețul biletului. Wizz Air rămâne fidelă pieței din Moldova și loială clienților săi. Wizz Air va continua să evalueze constant situația, pentru a relua operațiunile și pentru a redeschide baza, de îndată ce acest lucru va putea fi realizat în siguranță”, arată Wizz Air, potrivit unui comunicat citat de Economica.net.

Related posts

Scandal imens în familia lui Leo de la Strehaia în timp ce acesta se zbate între viață și moarte! S-au furat 20 de galbeni!

Axinte Dan

Vizită în Moldova a premierului Ciucă! A fost primit de presedintele Moldovei, Maia Sandu!

Popescu Dan Cristian

Reclamele la farmacii și supermarketuri sunt cele mai difuzate la radio și la TV!

Axinte Dan

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More