17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Zeci de spații comerciale aflate în Piața Valea Ialomiței și alte 3 piețe din Sectorul 6 vor fi scoase la licitație publică

Primăria Sectorului 6 a anunțat că va organiza licitații publice pentru zeci de spații comerciale situate în Piața Valea Ialomiței și alte trei piețe din sector. Această hotărâre a fost adoptată în ședința Consiliului Local din data de 9 octombrie 2023.

În total, 53 de spații comerciale din piețe din Sectorul 6 vor fi scoase la licitație publică în viitorul apropiat. Dintre acestea, 48 se află în Piața Valea Ialomiței, care a fost recent reabilitată și modernizată și urmează să fie dată în folosință în curând. Aceste spații includ atât tarabe existente anterior, cât și spații nou înființate.

Celelalte cinci spații care vor fi licitate se află în:

  • Piața Orizont – 1 spațiu,
  • Piața Gorjului – 2 spații,
  • Piața Păcii – 2 spații.

Scopul licitației publice este de a elimina practica subînchirierii spațiilor comerciale din piețele din Sectorul 6. Contractele de subînchiriere nu vor mai fi permise, iar administrația publică a anunțat că spațiile vor fi închiriate pentru o perioadă de 5 ani. Aceste spații vor putea fi utilizate pentru vânzarea atât a produselor alimentare, cât și a celor non-alimentare.

Prețurile de pornire pentru aceste licitații au fost stabilite în cadrul ședinței Consiliului Local Sector 6, în funcție de tarifele de bază ale chiriilor pentru spațiile cu altă destinație și evaluarea Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România.

Primăria Sectorului 6 va anunța în curând data de începere a licitației publice, iar toate informațiile vor fi disponibile pe site-ul Administrației Comerciale Sector 6, în secțiunea „Închiriază un spațiu comercial.”

Related posts

Survivor 2023: Jorge și un războinic, jigniri aruncate unul altuia!

Moise Lidia

Flavius Nedelea, reţinut de DIICOT. Anamaria Prodan, prima reacţie despre fostul său iubit

econtext

Joi, 31 august 2023, se face curățenie generală pe Calea Moșilor, între Bucur Obor și Bd. Carol I, din Sectorul 2

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More