2.1 C
București
28 noiembrie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Candidatul anti-sistem Călin Georgescu, membru în 2 guverne. Studii în SUA pe care o demonizează azi

Candidatul anti-sistem și suveranist Călin Georgescu a fost membru în 2 guverne. Se declară un suveranist care lupăt contra suveranismului, dar a studiat împotriva dușmanuilor săi de azi, Occidentulu și SUA.

Candidatul suveranist Călin Georgescu a intrat în turul 2 al alegerilor. Se declară un suveranist și un luptător împotriva marilor corporații și a Occidentului care vrea să umilească România.

Candidatul suveranist anti-sistem Călin Georgescu, membru în 2 guverne. Studii în SUA pe care o demonizează azi

„Mulțumesc că a răspuns chemării mele pentru că, așa cum am spus, nu am fost și nu suntem într-o campanie electorală, suntem o lucrare într-o lucrare unii cu alții și noi toți cu Dumnezeu nesiguranța economică de 35 de ani impusă poporului român s-a transformat astăzi în nesiguranța pentru partidele politice”, a spus Călin Georgescu.

Evident, nesiguranța economică a fost impusă de către Occident. Cu un discurs mesianic, Georgescu luptă pentru a scăpa România de asuprire.

„Neamul românesc niciodată nu a trait prin sclavi, ci a trait prin Mihai Viteazu, prin Horea, prin Avram Iancu, Cuza, Kogălniceazu, Cuza, prin Corneliu Zelea Codreanu, prin mareșalul Ion Antonescu și mulți, mulți alți eroi. Prin ei a trait istoria națională. Prin ei a trait istoria națională și nu prin lacheii de serviciu ai puterilor globaliste care astăzi conduc
România vremelnic”, zice Georgescu.

Călin Georgescu a făcut parte din guvern, azi, pune la zid guvernul!

Călin Georgescu a fost, însă, mai mulți ani membru al Clubului de la Roma și a fost plătit de Națiunile Unite. Călin Georgescu a făcut parte din două ministere – cel al agriculuturii și al mediului – adică din guvern în anii 2000. Azi, Georgescu și-a schimbat discursul.

„Dacă partidele politice ar fi avut puțin timp să asculte și mai puțin timp să vorbească, poate că strigătul acesta n-ar fi fost atât de tare”.

Georgescu vorbește despre SUA ca putere globalistă care conduce România. Dar, în anii 90 Georgescu a făcut studii exact în SUA.

Mai jos este o prezentare a făcută lui Călin Georgescu făcută pe siteul Națiunilor Unite.

După absolvirea facultății în 1986, a dobândit experiență suplimentară prin misiuni în Regatul Unit și Statele Unite. A obținut titlul de doctor în științe agricole în 1999. Fost Senior Fellow în cadrul PNUD, a deținut, de asemenea, diverse funcții în cadrul Guvernului României: Consilier al Ministrului Mediului, Secretar General al Ministerului Mediului și Director al Direcției Organizații Economice Internaționale din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al României.
Sursa AICI

A terminat Universitatea Agronomică. A fost inginer în cadrul Departamentului de Eroziunea a Solului. A fost consilier al ministrului Mediului și în cel al Agriculturii.

Între 2004 și 2005 a fost director al OCDE.

A fost Director al Institutului de Proiecte pentru Inovaţie şi Dezvoltare.

Între 2011 și 2013 a fost director la ONU. Până în 2016 a fost Director în departamentul ONU. A fost membru al Clubului de la Roma.

Cum s-a lăsat Georgescu de globalism?

Georgescu a părăsit Clubul de la Roma în 2021.

Georgescu explică, ipocrit, cum s-a lepădat de Clubul de Roma și globalism.

„Mi-am dat demisia, exact de ziua mea, pe 26 martie. A fost un act de curățenie în fața mea, nu doresc să mă iudesc. Mi-a fost scârbă de corectitudinea politică.

Clubul de la Roma s-a născut prin munca unui geniu, cu o temă uriașă, și anume trezirea la realitate la ce se întâmplă prin utilizarea necontrolată a resurselor de către marile corporații, dar cum a fost și cu alte instituții, a fost înghițit și cumpărat de-a lungul timpului. Eu sunt liber, nu mai fac parte din nicio instituție internațională cu tente globaliste”, spunea Georgescu.

Related posts

Noi detalii în dosarul fraților Tate. Procurorii i-au acuzat de o infracţiune mult mai gravă

econtext

Nou cutremur în România, astăzi. Unde s-a produs și ce magnitudine a avut?

econtext

Statele Unite fac progrese „ireversibile” cu un fost partener rus într-un colț tensionat al Europei, dar nu toată lumea din NATO va fi mulțumită

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More