16.1 C
București
2 mai 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

A murit Lisa Marie Presley, fata lui Elvis! Mama sa a făcut anunțul: „frumoasa mea fiică, Lisa Marie, ne-a părăsit”

În dimineața de 13 ianuarie 2023, Lisa Marie Presley (54 de ani) a trecut la cele sfinte. Anunțul a fost făcut de către mama sa, Priscilla, fosta soție a „regelui rock-n-roll”. Cu câteva ore înainte de deces, fusese transportată de urgență la spital, după ce suferise un stop cardiac, relatează cancan.ro.

Data de 12 ianuarie a fost nefastă pentru singura fiică a lui Elvis Presley. Potrivit spuselor mamei sale, cântăreața a fost dusă la spital, ca urmare a unui stop cardiac. La doar câteva ore după, pe data de 13 ianuarie, la ora 4 dimineața a României, artista a murit.

„Cu inima grea, trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică, Lisa Marie, ne-a părăsit. A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde. Vă mulțumim pentru dragoste și rugăciuni. În acest moment nu vor mai fi comentarii”, a spus Priscilla Presley, prin intermediul managerului.

Lisa Marie Presley, o viață în lumina reflectoarelor

Lisa Marie Presley s-a născut pe 1 februarie 1968 în vremea de glorie a cuplului Elvis-Priscilla Presley. Când avea doar patru ani, părinții săi au decis să meargă pe drumuri separate, iar doar cinci ani mai târziu, tatăl ei, „regele rock-n-roll-ului”, a încetat din viață.

O copilărie cu debut trist avea să continue cu o adolescență plină de substanțe interzise, școli private și chiar un internat din California, dar tânăra avea să înflorească, câțiva ani mai târziu.

În anul 2003, Lisa Marie Presley și-a lansat albumul de debut, To Whom It May Concern”, care a ajuns pe locul 5 în topul Billboard 200 de albume și a primit aurul în vara aceea. Fiica „regelui” nu a avut succes doar profesional, ci și pe plan personal, reușind să-i fure inima unuia dintre cei mai râvniți bărbați ai tuturor timpurilorm Michael Jackson. Artista a fost căsătorită cu patru bărbați celebri, respectiv: muzicianul Danny Keough, Michael Jackson, Nicholas Cage și cu Michael Lockwood.

În urma căsătoriilor au rezultat patru copii: Riley Keough, Benjamin Keough, Harper Vivienne Ann Lockwood și Finley Aaron Love Lockwood. Din nefericire, în anul 2020, Benjamin Keough s-a sinucis la vârsta de 27 de ani.

Related posts

Putin creează premisele pentru a ataca Moldova. Ce mesaj dur a transmis Lavrov către Maia Sandu?

econtext

Robert Negoiță a anunțat luni, 26 iunie 2023, că a fost deschisă platforma de înscrieri online la grădinițele de vară

econtext

Mai multe locuri de parcare publice din Sectorul 4, de lângă Parcul Carol, vor fi transformate în locuri de parcare de reședință

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix